Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch přehrál Všeruby


Branky


7

Oba týmy měli z minulého víkendu co napravovat, Zbůch podlehl doma Tlučné a hosté ze Všerub padli po penaltovém souboji v Ledcích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Zbůchu

Utkání se původně mělo hrát na hřišti ve Všerubech, ale soupeři se v týdnu domluvili, že se zápas 5.kola OP odehraje ve Zbůchu. Úvod vyšel domácím fotbalistům naprosto ideálně. V 9.minutě zápasu vedli už 3:0 po dvou brankách Vladaře z druhé a sedmé minuty. Na 3:0 pro domácí hráče ze Zbůchu zvýšil Pfeifer. Hostující tým ze Všerub se ze špatného úvodu nemohl celý první poločas dostat a obrana kupila jednu chybu za druhou a jen díky domácí nemohoucnosti proměňovat šance nebyl výsledek zápasu proještě hosty ještě horší. I přesto se hostům z ojedinělé akce podařilo snížit stav zápasu, když se prosadil Petr Mach 3:1. Zbůchští fotbalisté i dá le pokračovali ve festivalu neproměňování brankových příležitostí a nechávali vyniknout brankáře hostí Oulíka, který musel zaskočit v brance Všerub, jelikož hostům gólman na utkání nedorazil a sám Oulík byl na antibiotikách. Přece jen se domácím hráčům podařilo do poločasu ještě jednu branku přidat, když se ve 36.minutě prosadil Hájek 4:1. Ve 43.minutě pan rozhodčí Lang udělil červenou kartu hostujícímu Přerovovi za protesty. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté.

Zbůch drama nepřipustil

Do druhého poločasu za domácí tým nastoupil dlouhá léta nejlepší střelec Standa Schejbal, který po konci sezóny oznámil konec v A týmu Zbůchu. Jinak úvod druhé pětačtyřicetipětiminutovky byl zcela vyrovnaný a prakticky bez šancí, odehrával se většinou ve středu hrací plochy. V 65.minutě po střele hostujícího hráče neudržel domácí gólman Chrien balón, jen ho vyrazil a pro dobíhajícího Petra Macha už nebyl problém vstřelit svůj druhý gól v zápase 4:2. Za mě nejlepší hráč na hřišti. O 3 minuty později zadělal na drama v zápase Hlavatý 4:3. Drama ale nepřipustil domácí útočník Schejbal, když se v rozmezí jedné minuty prosadil hned dvakrát. Bylo to v 79.a v 80.minutě. Do konce zápasu už se nic zásadního nestalo a tak 3 body ze zápasu bere zaslouženě domácí Zbůch.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Aleš Prokop: Vypadá to jako jasná záležitost, ale byl to velice těžký zápas. Dopředu jsou Všeruby velice kvalitní, v obraně jim to ale hořelo a my jsme toho konečně využili. To jsme ještě spoustu šancí v prvním poločase zahodili. V druhém jsme přestali hrát a hosté snížili. Naštěstí jsme pak dali 2 branky a zápas se pak jen dohrával.

SK Všeruby
Rudolf Herák: K tomu nejde asi co říct. Chyběli nám zase lidi, stoper musel do branky. Fotbal hraje, kdo může. Zbůch hrál na dlouhé balóny, my jsme se s tím nedokázali vyrovnat, pořád jsme propadávali, Zbůch chodil pořád sám na brankáře. V prvním poločase nám vyloučili pravého obránce, který nám chyběl. V druhým poločase jsme se zvedli, snížili, ale to bylo vše. Takže za mě strašnej fotbal a doufám, že se nám dá tým dohromady, protože takhle to směřuje akorát na padáka.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - R. Pfeifer [-] , L. Vladař [-] (46. S. Schejbal [-] ) , J. Hrdlička [-] (75. A. Prokop [-] ) , A. Prokop [-] (33. J. Hájek [-] ) , J. Hrdlička [-] , J. Zetocha [-] (75. J. Veselý [-] ) , T. Bártek [-] , M. Klečka [-] , V. Koudela [-] , M. Netušil [-]

SK Všeruby
M. Oulík [-] - M. Džilič [-] , V. Hlavatý [-] , R. Přerov [-] , J. Herák [-] , K. Bárta [-] , R. Herák [-] (76. M. Hodina [-] ) , V. Greiner [-] , D. Majer [-] , J. Jendek [-] , P. Mach [-]

ŽK: 62. M. Klečka - 44. D. Majer , 68. V. Greiner . ČK: 43. R. Přerov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LANG Josef - STRAKA Radim (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Vozabule

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na jasnou záležitost domácích.