4:1
(2:1)
36. T. Šoul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelovice přemohli Líně


Branky


2. M. Dvořák , 8. M. Získal (p.) , 77. M. Získal , 83. M. Získal - 36. T. Šoul
7

V pátém kole OP na sebe narazili celky Křelovic a Líní, tedy mužstva, která v minulém kole vyšli bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácí Jiskry

Domácí fotbalisté Křelovic snad lépe do utkání vstoupit nemohli. Začali velice aktivně a za aktivitu byli brzy odměněni. Ve 2.minutě se prosadil domácí Dvořák 1:0. Páradní vstup! Na druhou branku nečekali křelovičtí hráči dlouho. V 10.minutě prošel přes 4 hráče Získal a ten pátý ho zastavil nedovoleným způsobem a pan rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Sám faulovaný si na ní postavil míč a zvýšil vedení domácích 2:0. Od druhé branky křelovických fotbalistů hostující Líně vyrovnávali hru a vytvářeli si i brankové příležitosti, ale ty vynikajícími zákroky pochytal domácí brankář. Až ve 36.minutě se hostům podařilo snížit stav utkání na rozdíl jedné branky, když se prosadil Tomáš Šoul 2:1. Do konce prvního poločasu už branka nepadla a tak se do kabiny šlo za tohoto stavu.

Domácí si vítězství pohlídali

Vstup do druhého poločasu vyšel opět lépe domácím hráčům. Domácí útočník Získal udělal kličku i gólmanovi, ale míč do branky přes posledního hráče hostí nepropasíroval. Velice aktivní Získal měl i další šance, ale dlouho se nedokázal prosadit. Branku vstřelil až v 77.minutě a poslal domácí fotbalisty do vedení 3:1. Nejlepší hráč tohoto zápasu nakonec zkompletoval i hattrick v tomto zápase. V 83.minutě dal výsledku konečnou podobu a rozhodl definitivně o vítězství domácích Křelovic, které tak složili reparát za minulý týden. Hostující Líně prohráli podruhé za sebou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Martin Získal: Těžké utkání, Líně hráli velice tvrdě, mají tam pár vynikajících fotbalistů, jsme moc rádi, že jsme to zvládli.




Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - P. Masák [-] (86. M. Dvořák [-] ) , P. Vacín [-] , V. Komárek [-] , M. Suda [-] , M. Košan [-] , Z. Tabaček [-] , L. Kyprý [-] (70. J. Musil [-] ) , M. Získal [-] , J. Wintrle [-] , M. Dvořák [-]

TJ Baník Líně
T. Junk [-] - T. Šoul [-] , M. Vágner ml. [-] , M. Šluk [-] , J. Rýdl [-] , D. Malák [-] , J. Stašek [-] , L. Toth [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , J. Stehlík [-]

ŽK: 51. M. Košan - 13. J. Stehlík , 78. L. Toth , 90. M. Šluk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - DANEŠ Václav (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Vozabule

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

V Křelovicích se hraje špatně všem, hřiště hrůza, nejhorší hřiště v okrese. Domácí využijí domácí prostředí a vyhrajou.