2:3
(0:2)
6. J. Folk
25. D. Černý (p.)
73. D. Černý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby se radovala šťastnější Tlučná


Branky


46. M. Gavora , 84. P. Bufka - 6. J. Folk , 25. D. Černý (p.) , 73. D. Černý
6

Ve 4.kole OP na sebe v sousedním derby narazily týmy, které byly v minulém kole úspěšný a chtěli na to navázat i v tomto zápase. Očekával se zápas plný emocí, tak jak to v derby většinou bývá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná v prvním poločase aktivnější

Jak už jsem zmínil, čekalo nás derby dvou nesmiřitelných rivalů, dvou úspěšných celků z minulého kola, ale také dvou kanonýrů, kterým to v minulém kole pálilo. Na straně domácích Gavora, minulý týden čtyřgólový střelec, natož hostující Folk třígólový, který pověst gólového zabijáka ukazoval hned od úvodních minut. Úvod vyšel tlučenským náramně. V 6.minutě předvedl Folk vynikající individuální akci, kdy dostal výborný dlouhý balon do sprintu, ve vápně obešel tři domácí hráče a z těžkého úhlu prostřelil brankáře Gründla 0:1. Domácími fotbalisty inkasovaná branka zamávala, nedostávali se ke své tradiční kombinační hře. Naopak si museli pomáhat dlouhými balony, které hostující obrana odvracela v pohodě zpět a podnikali nebezpečné protiútoky. V 25.minutě to bylo s domácími fotbalisty ještě hůře. Velice nebezpečný Folk dostal opět dlouhý balón, při snaze obejít domácího hráče byl ale faulován a pan rozhodčí Sopr a neváhal a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na ni postavil Dominik Černý a nemýlil se 0:2. Jelikož Tlučná dobře bránila, domácí už do konce poločasu s vysledkem už nic neudělali. Do kabin tak odcházeli daleko spokojenější hostující fotbalisté.

Tlak v druhém poločase domácím fotbalistům k bodům nestačil

V poločasové přestávce zřejmě v kabině domácích nebyl klid, hurikán domácím v druhém poločase pomohl k lepšímu výkonu. Hned v úvodní minutě druhého poločasu bylo zaděláno na pořádné drama. V akci byl domácí kanonýr Gavora, kdy předvedl skvělou individuální akci. Svým důrazem se ve vápně procpal přes dva hostující hráče a střelou na zadní tyč kolem gólmana hostů snížil náskok tlučenských na rozdíl jedné branky 1:2. Odstartoval tak obrovský nápor domácích, kdy vyrovnávající branka doslova visela ve vzduchu. Hosté si pomáhali prakticky jen odkopy ze své poloviny hřiště, kde míče sbírali domácí obránci a tím pádem byli pod neustálým tlakem. Do obrovské šance se dostal opět domácí Gavora, ale jen o kousíček minul vzdálenější tyč hostující branky. Když už to vypadalo, že se domácí fotbalisté ženou za vyrovnáním, přišel ojedinělý protiútok hostujícího týmu. Po skvělé individuální akci střídajícího útočníka Krásného, kdy chytře obelstil půl obrany poslal balón na nikým nekrytého Dominika Černého a ten mazácky obstřelil Gründla a zvýšil vedeni hostujícího celku 1:3. Domácí fotbalisté ale nic nezabalili a hnali se dál na zteč hostující branky. Výsledkem jejich snažení bylo snížení v 84.minutě, kdy se po skrumáži ve vápně prosadil Bufka 2:3. Přes velice nervózní závěr zápas, snaze domácích vyrovnat stav zápasu se už nic závaznějšího nestalo a šťastnější hosté si vezou domů důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Aleš Prokop: Pro diváky to byl určitě atraktivní zápas. V prvním poločase byl lepší soupeř, dobře bránili, hrozili z protiútoků a my se nedostávali ke své hře. Druhý poločas jsme začali aktivně, dali jsme brzy branku a soupeře jsme zatlačili. Prakticky celý druhý poločas jsme je měli na půlce, bohužel jsme naše šance neproměnili a oni z jednoho brejku dali gól. Pak už to bylo těžký dohánět. Nejlepším naším hráčem byl Koudela.

TJ Tlučná
Jan Folk: První poločas jsme bojovali, nevypustili souboj, hráli naši hru, dali jsme rychle dvě branky. V druhé půli nás soupeř zatlačil, balón se pořád vracel na naší polovinu. Pak jsme z brejku dali po krásné akci na 3:1. Soupeři se podařilo ke konci ještě snížit, poté jsme si to už pohlídali. Nejlepším našim hráčem byl Konáš.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Gründl [-] - R. Pfeifer [-] , M. Gavora [-] , J. Hrdlička [-] , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , J. Zetocha [-] (62. M. Klečka [-] ) , J. Veselý [-] (34. R. Prokop [-] ) , M. Netušil [-] , V. Koudela [-] , T. Bártek [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - O. Šafránek [-] , S. Škoda [-] , D. Černý [-] , M. Kouřil [-] , J. Folk [-] (85. M. Sušír [-] ) , M. Vašák [-] (70. J. Saitz [-] ) , J. Petelík [-] (55. M. Krásný [-] ) , T. Keramidas [-] , D. Konáš [-] , M. Škoda [-] (46. R. Novák [-] )

ŽK: 25. J. Veselý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SOPR Dušan - STŘEŠTÍK Jiří (N), ŠNEBERGER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích