4:3p.
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledce berou bonusový bod


Branky


3. J. Mareš , 19. J. Suchomel , 35. J. Mareš - 53. V. Hlavatý , 68. P. Mach , 90. P. Mach
6

Na zápase fotila Naďa Prokopová. Děkujeme!

A je tu třetí derby ve čtvrtém  kole OP. Do utkání proti sobě nastoupili pětibodové domácí Ledce, kteří byli povzbuzeni výhrou na horké půdě v Nýřanech a tříbodové Všeruby, které zatím zůstávají za očekáváním a chtěli po tomto zápase svého soka v tabulce přeskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost domácích

Ne jen úvodní minuty patřili domácím fotbalistům, ale celý první poločas byl v jejich režii. Hosté, kteří nastoupili ve slepené sestavě doplněné s kluky z béčka a dokonce náhradním gólmanem na hrotu útoku se nemohli dostat do tempa a byli pod neustálým tlakem ledeckých fotbalistů. Už ve 3.minutě hosté chybovali z autového vhazování, kdy výborně přebral balón Honza Mareš, uvolnil se přes obránce a levačkou propálil vše co mu stálo v cestě 1:0. Domácí fotbalisté dále hýřili aktivitou a byli páni na hřišti. Před velice slušnou návštěvou na OP 250 diváků v 19.minutě zvýšili vedení. Po rychlém protiútoku přišel dlouhý balón do vápna na Vargu, který byl u něj dřív než gólman, chytře ho přehodil a bylo to 2:0. Všerubským hráčům se vůbec nepodařilo udržet míč vepředu, proto byli pod neustálým tlakem a další branka v jejich síti byla jen otázkou času. Ta přišla ve 35.minutě zápasu po kombinaci na trase Svoboda, Tupý, na vápně udržel míč Suchomel, který výbornou přihrávkou vybídl ke skórování Honzu Mareše a ten se podruhé v zápase nemýlil 3:0. Hostující hráči byli rádi, když pan rozhodčí odpískal konec prvního poločasu. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak ještě Vlastimil Hlavatý neproměnil pokutový kop.

Všeruby ze ztraceného zápasu vydolovali alespoň bod

Kdo čekal stejný průběh jako v prvním poločase, byl na omylu. Domácí jako kdyby si mysleli, že už se v zápase nemůže nic stát a naopak, že si Všeruby ještě nějaké ty góly nasází sami. V 53.minutě snížil hlavou Vlastimil Hlavatý 3:1. Domácí fotbalisté úplně vypadli ve druhém poločase z tempa, vypadalo to, že odešli po fyzické stránce. Hlavní postavou hostů byl Ruda Herák, který neustále hýřil aktivitou a hnal svůj tým za vyrovnáním. K tomu se hosté přiblížili v 68.minutě, kdy se opět prosadili hlavou, tentokrát Petr Mach 3:2 a zahájil tak obrovský tlak všerubských fotbalistů. Domácí fotbalisté ale dlouho odolávali tlaku hostujících najezdniků. Až do 90.minuty. Po krásné kombinační akci  se podruhé v zápase nemýlil Petr Mach a odšpuntoval obrovskou radost v sektoru hostí, kteří po prvním poločase v zisk nějakého bodu ani nedoufali, spíš se obávali velkého výprasku. Po závěrečném hvizdu sudího tak určitě byli spokojenější s ziskem minimálně jednoho bodu hostující hráči. Šlo se teda na penaltový souboj.

Na penalty úspěšnější domácí

Domácí fotbalisté zachovali v penaltovém rozstřelu pevnější nervy a získali v něm druhý bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Jan Mareš: Derby jako řemen, vyhecovaný jak na hřišti, tak na tribuně. V prvním poločase jsme byli jasně lepší, krásné akce jako Barcelona a výsledek 3:0. Bohužel druhý poločas jsme nezvládli jak takticky, tak hlavně fyzicky. Všeruby neměli co ztratit a hráli fakt dobře. Myslím si, že po 90 minutách je remíza spravedlivá. Nejlepší hráč Všerub byl Rudá Herák, vynikající fotbalista, který celý zápas hýřil aktivitou a byl hlavním důvodem, že Všeruby ve druhém poločase vyrovnali. Myslím si, že lepšího fotbalistu v okrese nenajdeme. Za Ledce bych zvolil asi sebe(smích)2 góly jsou toho důkazem. Zápas se musel líbit, měl kvalitu, 250 diváků je na okres pěkné číslo.

SK Všeruby
Rudolf Herák: Prvni poločas jsme úplně promarnili, nastoupili jsme v útoku s naším druhým gólmanem, protože jsme se jako klasicky nesešli. Druhý poločas jsme otočili strategii, vsadili vše na útok a nakonec vyrovnali na 3:3 a na penalty jsme neuspěli. Za domácí nejlepší hráč Honza Mareš, za nás Petr Mach.



Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - V. Mour [-] (7. J. Suchomel [-] ) , O. Tupý [-] , D. Varga [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , M. Prachař [-] , O. Hano [-] , L. Palek [-] , J. Mareš [-] (87. T. Zimmer [-] )

SK Všeruby
J. Herman [-] - M. Džilič [-] , P. Kotva [-] , D. Tureček [-] , L. Černý [-] , P. Mach [-] , V. Hlavatý [-] , R. Přerov [-] , J. Herák [-] , K. Bárta [-] , R. Herák [-]

ŽK: 6. O. Tupý , 15. M. Prachař , 81. J. Mareš , 90. L. Palek - 13. R. Herák , 43. D. Tureček , 83. J. Herák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů