1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby uspěl nováček ze Sulkova


Branky


6

Další třaskavé derby v tomto kole, hned vedle Zbůchu( kde hrála Tlučná ) sídlící Líně přivítali sousední Sulkov. Nováčka, který vstoupil do OP nebojácně a ve velkém stylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hned jak obě mužstva nastupovali na trávník liňského stadionu bylo cítit obrovské napětí a rivalita obou soupeřů. Krásný pohled byl i do kulis stadionu, který se na OP velice slušně zaplnil. Dalším faktorem zápasu bylo, že jak Líním, tak Sulkovu vyšel vstup do soutěže. Domácí obhajovali dvě výhry po sobě, hosté chtěli udržet neporazitelnost, zatím ztratili jediný bod za výhru na penalty. Úvod zápasu vyšel lépe hostujícím hráčům. V 6.minutě po centrovaném míči z levé strany, který poslal Antonín Mašek balón skončil překvapivě za zády domácího brankáře 0:1. Tato branka vlila do hostujících hráčů spoustu pozitivní energie. Vytvořili si další šance, které ale nedokázali proměnit a nebo je pochytal domácí brankář. Postupem času začali domácí fotbalisté vyrovnávat hru a odměnou jím byl vyrovnávající gól, který vstřelil Milan Vágner 1:1. Po vyrovnávací brance se hra přelévala z jedné strany na druhou, což se divákům muselo líbit. Branka už v prvním poločase ale nepadla, tak soupeři odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

Z vítězství se nakonec radovali hosté

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva, tak jak končila ten první. Tedy vyrovnanou hrou a přeléváním hry z jedné strany na druhou. Po chvíli ale převzali otěže zápasu do svých rukou fotbalisté ze Sulkova. V 50.minutě po přenesení hry z levé strany na pravou a krásném uvolnění Martina Straky přes obránce a jehož střelou podél brankáře na zadní tyč poslal hosty do vedení 1:2. Od tohoto okamžiku se hosté už nikam nehrnuli, spoléhali se na defenzivu a rychlé protiútoky. Domácí fotbalisté se snažili kontrolovat vývoj zápasu, ale do šancí se moc nedostávali. A když uz se do nějaké dostali, vychytal je hostující brankář Pavel Vavřík. Hodně zásadním momentem zápasu bylo v 70.minutě střídání nejlepšího domácího hráče Aschenbrenera kvůli zranění. Hostující tým domácí už do žádné výrazné šance nepustil a celkem v klidu dohrávali závěr zápasu. Navíc v 90.minutě se krásnou střelou prosadil Marek Janča a rozhodl tak o výhře hostujícího celku 1:3, který tak pokračuje ve výborném vstupu do soutěže. Líně po dvou výhrách v řadě, podruhé poznali hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Derby se hrálo před skvělou kulisou, kterou diváci vytvořili. Nechybělo nasazení od obou týmů. Utkání bylo celkem vyrovnané. Hru hodně ovlivnilo střídání domácího nejlepšího hráče Aschenbrenera. Za nás hráli všichni dobře, ale když mám někoho vyzdvihnout tak Martina Straku.



Sestavy


TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - L. Toth [-] , T. Šoul [-] (75. J. Rýdl [-] ) , M. Vágner ml. [-] , M. Šluk [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] (70. D. Dudík [-] ) , P. Staškovič [-] , M. Dudík [-] , M. Kuna [-] , J. Stehlík [-]

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - E. Ramadan [-] (88. J. Blahout [-] ) , L. Kur [-] , D. Králík [-] , J. Mašek [-] , M. Straka [-] , A. Mašek [-] (72. J. Buršík [-] ) , M. Janča [-] , M. Uzel [-] , L. Ficu [-] , P. Hejzek [-]

ŽK: 10. J. Tycar , 42. P. Staškovič , 76. L. Toth - 49. M. Uzel , 59. L. Kur , 65. L. Ficu , 70. A. Mašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PEŠEK Petr - ZÍTKA Vladimír (N), PECHÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza