4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Folk hattrickem sestřelil Všeruby


Branky


4. J. Folk , 40. J. Folk , 68. J. Folk , 75. M. Škoda - 53. V. Hlavatý , 66. V. Hlavatý
9

Report zaslal a na zápase fotil Miroslav Vozábule. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli,domácí z protiútoků dávali branky

Úvod zápasu vyšel lépe domácím fotbalistům, na kterých byla vidět obrovská touha po prvním vítězství v soutěži. Už ve 4.minutě z rychlého protiútoku domácí útočník Petelík udělal kličku hostujícímu stoperovi i brankáři, jehož střelu stačil ještě hostující gólman Kotva vyrazit, ale na střelu dorážejícího Folka už byl krátký 1:0. Kdo čekal, že brzký gól domácí fotbalisty uklidní a hosty položí, mýlil se. 

 

Ba naopak, Všeruby inkasovaný gól jakoby polil živou vodou. Celý poločas hýřili aktivitou, dobře kombinovali, měli častěji míč na svých kopačkách, vytvořili si několik nebezpečných situací před domácím brankářem Kovaříkem, ale kýžené odměny v podobě vyrovnávací branky se ne a ne dočkat. 5minut před koncem prvního poločasu přišla pro Všeruby pohroma. Z dalšího rychlého protiútoku, kdy šli domácí dva na jednoho hostujícího obránce dostal Folk přihrávku po zemi na vápno a chladnokrevně střelou k tyči nedal Kotvovi v brance hostů šanci 2:0. Za tohoto stavu odcházeli hráči do kabin.

Všerubům nebylo vyrovnání nic platné

Všeruby nastoupili aktivně i do druhého poločasu. Odměněni za aktivitu byli hosté zaslouženým vyrovnáním stavu, kdy se nejprve v 53.minutě prosadil Hlavatý, týž hráč byl i u druhé branky Všerub o 13 minut později, kdy nejvýše vyskočil na přímý kop 2:2. V té době to s domácími hráči nevypadalo vůbec dobře, ztráta dvoubrankového vedení byla na nich znát, hosté v euforii chtěli vykonat obrat ve svůj prospěch. Naštěstí pro domácí fotbalisty už za 2 minuty vyrobyli Všeruby hrubku v obraně, kdy Folk vybojoval míč u rohového praporku, obešel stopera, do protipohybu gólmana Kotvy za velké radosti všech tlučenských hráčů a fanoušků završil svůj hattrick v tomto zápase a poslal Tlučnou do vedení 3:2. Otřesení hosté se už do konce zápasu na nic nezmohli a domácí dohrávali zápas v naprosté pohodě, navíc jim nebyla uznána branka kvůli offsajdu. Při závěrečném tlaku hostů se na půlce dostal k míči domácí Vašák, poslal dlouhý balón do vápna na Miroslava Škodu, který patou tečnul míč do sítě a v 75.minutě rozhodl zápas 4:2. Domácí se tak dočkali prvního vítězství v soutěži, ale jednoduché to neměli, Všeruby byly hodně těžkým protivníkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Jakub Feifrlík: V prvním poločase byli lepší hosté, my jsme proměnili maximum šancí. V druhém poločase na nás vlítli, zaslouženě vyrovnali. Naštěstí jsme hned dali na 3:2 a pak jsme si to pohlídali.




Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - D. Černý [-] (76. M. Krásný [-] ) , M. Kouřil [-] , J. Folk [-] (85. M. Sušír [-] ) , M. Vašák [-] , J. Petelík [-] (70. R. Novák [-] ) , T. Keramidas [-] , F. Veselý [-] , D. Konáš [-] , J. Feifrlík [-] , M. Škoda [-]

SK Všeruby
P. Kotva [-] - K. Bárta [-] - R. Herák [-] , J. Herák [-] - D. Tureček [-] , J. Herman [-] , J. Jendek [-] , V. Greiner [-] , P. Mach [-] , V. Hlavatý [-] , D. Majer [-] (25. L. Černý [-] )

ŽK: 44. M. Škoda , 86. T. Keramidas - 15. V. Greiner , 35. R. Herák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PEŠEK Petr - ŠNEBERGER Vlastimil (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů