4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v pohodě vyhráli


Branky


5. T. Šoul , 37. T. Šoul , 75. J. Tycar , 86. D. Malák - 29. D. Mrázek
9

Na zápase fotil a report zaslal Miroslav Vozábule. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první poločas zvládli

Úvod vyšel lépe domácím fotbalistům. Prosadil se Tomáš Šoul, kterému v 5.minutě nahrál za obranu Manětína Milan Vágner 1:0. Líně první brzká branka zdravě nabudila, dál pokračovali v aktivní hře, ale většinou ztroskotali na obraně hostů a nebo gólmanovi Novákovi. Ve 29.minutě přišel trest. Trestný kop, který zahrával hostující Denis Mrázek skončil v šibenici domácího brankáře Zítky, krásná branka! 1:1. Radost hostujícíh hráčů z vyrovnávací branky ale netrvala dlouho. Už za 8 minut Jan Tycar obloukem přehodil Nováka 2:1. Místo klidného dohrání poločasu musel do osudu utkání zasáhnout pan rozhodčí Kříž. Po dvou žlutých kartách musel předčasně do sprch domácí Martin Dudík, když dvakrát fauloval soupeře zezadu. Do kabin šli i tak spokojenější domácí fotbalisté, ale s obavou, jak se bude vyvíjet druhý poločas v početní nevýhodě.

 

Nervózní druhý poločas dotáhli do vítězného konce Líně

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, kteří s vidinou přesily jednoho muže v poli vsadili vše na útok. Bohužel pro ně žádná jejich šance neskončila v síti domácího brankáře Zítky. A udeřili domácí, pro které byla třetí branka doslova vysvobozením. V 75.minutě nejlepší hráč utkání Jan Tycar předvedl neskutečně sólo, kdy prošel mezi třemi hráči hostů, kteří připomínali spíše slalomové tyče a v tváří tvář Novákovi se nemýlil 3:1. V 84.minutě neudržel nervy na uzdě hostující Tureček, kdy za protesty na rozhodčího Kříže obdržel druhou žlutou a následně červenou kartu. O 2 minuty později dál výsledku definitivní podobu po rohovém kopu střídající Malák 4:1. Domácí si už konec zápasu v pohodě pohlídali a v nervózním utkání, kdy obě mužstva dohrávali pouze v deseti hráčích, si připsali zasloužené tři body. Hosté nadále zůstávají v soutěži bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Tomáš Šoul: V tomto utkání jsme si zasloužili vyhrát, hosté sice měli pár šancí, ale byli jsme lepší. Suprová atmosféra.

TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra: Domácí byli lepší a vyhráli zaslouženě



Sestavy


TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - V. Pokorný [-] , T. Šoul [-] , M. Vágner ml. [-] (46. J. Stehlík [-] ) , M. Šluk [-] (68. D. Malák [-] ) , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , J. Stašek [-] , M. Dudík [-] , M. Kuna [-] , P. Staškovič [-]

TJ Sokol Manětín
V. Novák [-] - P. Zelenka [-] , D. Mrázek [-] (40. P. Souček [-] ) , M. Tureček [-] , J. Prais [-] (75. V. Degtjarov [-] ) , M. Pátek [-] , P. Archman [-] , J. Barchanski [-] , J. Suja [-] , O. Belcák [-] , P. Babic [-] (29. K. Šlajer [-] )

ŽK: 29. M. Dudík , 61. T. Šoul - 44. J. Suja , 66. M. Tureček . ČK: 40. M. Dudík - 84. M. Tureček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - RÝDL Jiří (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích