Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 11:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovice vyhrály v Nebahovech


Branky


11

Konec podzimu se rezervě Blaníku Strunkovice vydařil a potvrdil to i v posledním zápase v Nebahovech. Těm se poslední zápasy také dařilo, když porazily silné Vitějovice i Lhenice B, ale na béčko Strunkovic nestačily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Šabršula pálil ostrými

Dopolední chladný zápas nabídl bojovný fotbal s velkým množstvím soubojů. V desáté minutě měl vyloženou šanci na kopačce Starý. Toho uvolnil krásnou nahrávkou Marek Rosa, který ho našel osamoceného na penaltě v ideální pozici. Jeho střelu míříci do šibenice, ale bravůrním zákrokem vytáhl kapitán Strunkovic Turek na břevno. A domácí to brzo mrzelo. Rebeta si poradil s přesilou domácích hráčů a poslal krásnou kolmicí do šance Jiřího Šabršulu, který se nijak nerozpakoval a krásnou střelou se trefil přesně k tyči domácí branky 0:1. Domácí tým se pokusil rychle vyrovnat. Marek Rosa se dostal z úhlu do vápna, ale jeho dělovku vyrazil Turek na roh. Na druhé straně se dobře uvolnil Kureš, ale Medřický jeho ránu k tyči vytáhl na roh. A další šance Kureše. tentokrát ho dlouhým výkopem poslal do šance brankář Turek a útočník Strunkovic napálil tyč. Ke konci poločasu se z půlky rozeběhl s míčem Jiří Šabršula až k vápnu a jeho dělovku Medřický nezkrotil 0:2. O minutu později mohl zvýšit Kureš, ale jeho lob Medřický zneškodnil. V posledních vteřinách se domácí tým dočkal. Rozhodčí Harvalík posoudil souboj hostujícího obránce s domácím Rosou jako penaltový. K penaltě se postavil Vladimír Valouch a se štěstím překonal Turka 1:2.

Strunkovice pozorně bránily a vyrážely do nebezpečných brejků

Druhý poločas pokračoval bojovný zápas. Hostujicí pozorná obrana v čele s Romanem Kašparem hrála důsledně a nepouštěla domácí do vyložených šancí. Naopak na druhé straně mohla přijít další branka. Medřicky špatně rozehrál, nahrávku zachytil Jílek, který přesným centrem našel hlavu Kureše ten, ale zblízka netrefil. Vyrovnat mohl Matyáš Rosa, který se objevil sám před brankou hostí, ale jeho dělovku Turek vyrazil. Na druhé straně přišla rychlá akce Strunkovic a Michal Jílek křižnou ranou zvýšil na 1:3. A to ještě nebylo vše. Jiří Kureš se dostal do dalšího brejku, pohrál si s domácí obranou a přesnou ranou k tyči nedal Medřickému šanci 1:4. Oba týmy se potkají znovu na jaře. Strunkovické můžou mrzet dvě prohry s Dubem, protože to je stálo postup mezi nejlepších osum týmů.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Těchto bodů si hodně cením. V týdnu jsme počítali jen ztráty a poslední výsledky Nebahov budily respekt. Jsem rád, že jsme potvrdili formu ze závěru podzimu a předvedli znovu kvalitní a zodpovědný výkon. Bohužel se nám nepodařilo dostat mezi nejlepší osmičku OP a to je pro nás neúspěch. Rozhodly dvě porážky s Dubem.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , Z. Bednář [-] , J. Sluka [-] , V. Valouch [-] , D. Rosa [-] - K. Starý [-] , M. Rosa [-] , M. Rosa [-] - P. Halounek [-] , R. Medřický [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Kašpar [-] , R. Rebeta [-] , J. Šabršula [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , M. Jílek [-] , J. Kureš [-] , M. Kašpar [-] , R. Žurek [-] , J. Hálek [-]

ŽK: 37. L. Cinádr - 40. J. Hálek , 45. P. Mottl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - ŠUPÍK Miroslav, CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nebahovští doma neztrácejí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů