4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 14:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Strunkovic porazila doma Nebahovy


Branky


15. M. Jílek , 53. S. Pelech , 56. S. Pelech , 86. M. Váša - 30. M. Rosa , 70. K. Starý
11

Rezerva Blaníku Strunkovice přivítala Nebahovy. Hrál se fotbal se spoustou nepřesností, ale k vidění bylo i dost šancí, branek a zákroků obou brankářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Jílek poslal domácí do vedení, Marek Rosa vyrovnal

Hned v úvodu měl tutovku po centru Ondřeje Váši jeho bratr Martin, ale zblízka trestuhodně netrefil. Za chvilku poslal krásný míč před branku Šabršula a v tutovce na malém vápně selhal Landgráf. Na druhé straně šel sám na brankáře Matyáš Rosa, ale minul branku.  Pak už se stav měnil. Beneš poslal krásnou kolmicí do šance Michala Jílka a ten přesnou ranou k tyči zařídil domácím vedení 1:0. Jenže pak domácí tým přestal hrát a do hry se začaly dostávat Nebahovy.  První se osmělil Marek Rosa a domácí Turek měl s jeho přesnou střelou k tyči dost práce. Pak chybovala domácí obrana a Matyáš Rosa v tutovce ztroskotal na domácím brankáři. Domácí mohl poslat do vedení o dvě branky Jílek, ale v tutovce ho vychytal Medřický a z následného protiútoku se Marek Rosa zjevil sám před domácím brankářem a nedal mu šanci 1:1. Domácí tým hrál špatně a v další šanci mířil těsně vedle Starý. Pak si Marek Rosa prošel od půlky nerušeně až před domácí branku a jeho dělovku likvidoval dobrým zákrokem Turek. Na druhé straně po centru Ondřeje Váši pálil Pelech jen do tyče. A těsně před odchodem do kabin minul Starý opět jen o kousek branku domácích.

Stanislav Pelech dvěma brankami zajistil vedení

Začátek druhého poločasu zastihl domácí rezervu ještě hlavou v kabinách. Matyáš Rosa se dostal hned před domácího brankáře, ale z úhlu ho neprostřelil. Za chvíli opět Matyáš Rosa v akci a jeho bodlo orazítkovalo břevno domácí branky. V další tutovce selhal Valouch, který šel sám na domácího brankáře, ale místo zakončení přihrával nesmyslně spoluhráči do ofsajdu. Domácí vysvobodil domácí Stanislav Pelech. Ten si našel přetažený centr, kličkou se zbavil obránce a přesnou ranou levačkou zařídil vedení 2:1. Po pár minutách dostal Stanislav Pelech znovu prostor ve vápně a tentokrát placírkou obstřelil brankáře hostí 3:1. Domácí tým měl další šance. Jílka vychytal znovu Medřický. A další akci domácího útočníka zastavil opět brankář hostí. A domácí to mohlo mrzet, protože další nekoncentrovanost v obraně využil Karel Starý a jeho nádherná střela z vápna skončila v šibenici domácí branky 3:2. Domácí tým, ale hosty už do moc šancí nepustil, naopak podnikal výpady do otevřené obrany. Jeden z nich využil Pelech, který prošel až před branku a připravil branku jak na zlatém podnose pro Martina Vášu 4:2. Hostující tým se pokusil ještě s výsledkem něco udělat. Po rohu trefil tyč domácí branky, odražený míč zachytil domácí brankář a dlouhým výkopem poslal samotné na branku Jílka a Vášu. Jenže ti tutovku zahodili.  Na konci ještě Jílek v další šanci trefil Medřického. Domácí tým si připsal tři body a do odvet vstupuje se ztrátou čtyř bodů na první čtyřku.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Dneska bereme tři body, ale výkon dobrý od nás prostě nebyl. Začátek byl dobrý, ale pak jsme se opět soustředili na povídání s rozhodčím a mezi sebou. Soupeř se tak dostal do tempa, ale své šance neproměnil. S tímto máme dost často problémy a musí to z naší hry zmizet.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - J. Šabršula [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , P. Beneš [-] , D. Hnátek [-] , J. Hálek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , O. Váša [-] , M. Jílek [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - Z. Bednář [-] , L. Cinádr [-] , V. Valouch [-] , D. Rosa [-] - S. Sitter [-] , R. Cinádr [-] , K. Starý [-] , M. Rosa [-] - V. Rosa [-] , M. Rosa [-]

ŽK: 67. J. Hálek , 80. J. Šabršula , 82. P. Mottl - 75. P. Pešek .
Hráči zápasu: S. Pelech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DATSENKO Mykhailo - SÝKORA Pavol, BRABEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích