Kolaps rezervy v Blaníku Strunkovice


Branky


12. I. Šimčík , 25. I. Šimčík - 54. R. Bartůněk (p.) , 56. J. Kureš (vl.) , 88. R. Bartůněk (p.)
12

Rezerva Blaníku už potřebovala vyhrát, zápas měl výborně rozehraný. Byla lepší, ale zahazovaní šancí, dvě břevna, neuvěřitelný vlastenec a dvě penalty znamenají, že tři body bere Dub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým od začátku dominoval

Blaník Strunkovice byl od začátku lepší, ale první vyložené šance zahodil Pelech a po něm i zblízka netrefil hlavou prázdnou bránu kanonýr Šimčík. Dub odpověděl akcí Noska, na jejím konci netrefil zblízka bránu Pavel Friš. Pak se dočkal domácí tým, centr Váši neodhadl brankář Novák a od Ivana Šimčíka se míč odrazil do brány 1:0. Za chvíli přišel výborný centr Hnátka před bránu, ale nikdo na něho nedosáhl. V další akci se prosadil Pelech přes domácího obránce, ale netrefil branku. Za chvíli se znovu Pelech proháčkoval do vápna, jeho střelu Novák vyrazil před Ivana Šimčíka a ten se nemýlil 2:0. Domácí celek jasně dominoval a z přímého kopu mohlo být ještě lépe. Landgráf skvělou střelou trefil spojnici. Za chvíli hezkou akcí našel Šimčík před brankou Hálka a jeho dělovka skončila na břevně. V další šanci netrefil bránu Šimčík. Domácí mohli zahozené šance brzo mrzet. Na vápně se nedohodl Kašpar s Vášou a Nosek postupoval sám na Turka. Domácí brankář ho však výborným zákrokem vychytal. Udeřit mohlo nakonec na druhé straně.  Pelech si znovu pohrál s obranou soupeře, ale na penaltě sám před brankářem vymýšlel ještě přihrávku na Šimčíka, který byl v ofsajdu.

Domácí tým zahazoval šance, Dub trestal chyby

Druhý poločas, ale vstoupil domácí tým ospale a Dub měl hned z počátku dva závary ve vápně. Domácí tým mohl uklidnit Šimčík, ale v dalším nájezdu ho vychytal brankář Novák. Za chvíli se situace opakovala, ale tentokrát Šimčík mířil placírkou vedle. A do třetice Šimčík, i tentokrát netrefil branku. Pak se domácí tým dočkal, ale branka Kureše hlavou nebyla pro údajný faul uznána. A tak přišel trest, obránce Váša zkoušel riskantně  kličku ve vlastním vápně o míč ho připravil hostující hráč, kterému se při pokusu o zakončení zamotal míč mezi nohy a místo zakončení trefil padajícího brankáře domácích. Rozhodčí k údivu všech zapískal penaltu a Roman Bartůněk se nemýlil 2:1. O chvíli později bylo pro domácí ještě hůř. Nosek dostal na velkém vápně spoustu prostoru. Jeho střela skončila na spojnici břevna a tyče a odražený míč při pokusu odkop pomalu z velkého vápna poslal Kureš do vlastní branky 2:2. Domácí tým začal být nervozní a hodně fauloval kolem svého vápna. Přesto se dostal do dalších šancí. Nejprve byl ve vápně sražen Šimčík. Penalta se tentokrát nepískala. Pak domácí střelec ztroskotal na Novákovi v brance. V Další tutovce pomalu z malého vápna selhal Mottl. Několik výborných centrů poslal před branku bek Šabršula, ale hlavičky Landgráfa, Kureše a dvakrát Šimčíka branku nenašly. V další tutovce šel sám na brankáře Nováka Váša, ale ani on kapitána v brance Dubu nepřekonal. A tak přišel pro domácí krutý, ale zasloužený trest. Stoper Kureš šel na půlce do kličky, proti dvojici hráčů Dubu. Míč ztratil a na samotného obránce Kašpara se řítil Pavel Friš, ten ho kličkou obešel, v dalším souboji si šikovně píchl míč kolem brankáře Turka, který ho fauloval a kopala se penalta. Tu s velikou dávkou štěstí proměnil Roman Bartůněk 2:3 a dokonal tak neuvěřitelný obrat. Pro domácí celek krutá prohra, ale zasloužený trest za školácké chyby v obraně a za někdy až neuvěřitelné zahazování vyložených šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Je k neuvěření co my dokážeme. V zápase máme vyložených šancí na deset branek. Zápas máme pod kontrolou a ve finále se porazíme školáckýma chybama v obraně a vlastní brankou. Tohle se prostě zkušenému týmu, jaký máme my stávat nemá a u nás to není po prvé.Bohužel čtyři kola pryč a my máme pouhé tři body a to je prostě málo.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Kašpar [-] , P. Mottl [-] , I. Šimčík [-] , R. Landgráf [-] , R. Rebeta [-] , J. Žurek [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , O. Váša [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - M. Knopp [-] , D. Nosek [-] , P. Kovář [-] , A. Dejmek [-] , R. Bartůněk [-] , V. Matoušek [-] , V. Soumar [-] , L. Vojta [-] , L. Humpolák [-] , V. Pits [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - HEINZL Václav, SUCHÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2019 14:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích