Lhenická rezerva potvrdila ve Zbytinách roli favorita


Branky


17. P. Starý , 22. R. Sura , 59. P. Vincik
12

Okresní přebor Prachaticka se v soutěž. ročníku 2019/20 hraje v nové podobě (na podzim ve dvou skupinách A a B po osmi účastnících, na jaře s nadstavbou o postup do vyšší soutěže a skupinou jen o konečné umístění) a lheničtí rezervisté usilují o probojování do okresní „elitní osmičky“, a tak v tomto utkání byl předpokládán jejich plný bodový zisk, což také naplnili, neboť Zbytiny zatím uzavírají tabulku skupiny A.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku tohoto utkání Lheničtí, za využití několika pendlů z kádru A týmu, rozhodli                v prvním poločase, kdy měli výraznou herní převahu při vytváření si brankových možností,                   z nichž pouze dvě proměnili v gólové trefy. Při přesnější střelecké koncovce mohl být pro ně prvopoločasový stav přesvědčivější. V 17.´ je poslal do vedení P. Starý (1:0), aby ve 22.´ přidal druhou branku R. Sura (na 2:0).

 

V poločase druhém byl již průběh hry vyrovnanější, v němž i domácí, Zbytinští se dostávali do gólových šancí, kdy hostující Lhenický záložní tým přeci jen v nasazení o něco ubral. V 59.´ P. Vincikem přidal třetí gól (na 3:0) a v dalším průběhu zápasu kontroloval svůj tříbrankový náskok, aby jej dovedl k vítěznému konci a tříbodovému zisku, který mu po třetím kole napomohl udržet první místo ve vyrovnané tabulce skupiny A.

 

AUTOR: JAN BUMBA



Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - HEINZL Václav, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2019 11:27
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácí bojují se zraněními a počtem hráčů. Lhenická rezerva bude nad jejich síly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů