3:1
(3:0)
52. L. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby se stalo kořistí domácích


Branky


24. P. Šeda , 31. P. Šeda , 42. V. Ludačka - 52. L. Klein
5

Druhé kolo nabídlo tradiční derby mezi týmem Vitějovic a rezervou Blaníku Strunkovice. Hrál se fotbal se spoustou šancí, na jehož konci se radoval domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstřelil tři branky a spoustu dalších šancí zahodil

Hostující tým začal bez respektu a hned ve druhé minutě poslal pěkný míč před branku Klein, ale Šimčík sám před brankářem nezpracoval. Po deseti minutách poslal krajní bek Šabršula přesný centr na hlavu Landgráfa, který trefil pouze náruč brankáře Královského. Pak se osmělil domácí celek. Máčl se proháčkoval až do vápna, ale ve vyložené šanci ho vychytal Turek v brance Strunkovic. Pak hostující tým zahrával rohový kop, který se proměnil v kontr Vitějovic. Zkušený Doubek potáhl míč a předložil ho do vyložené šance Šedovi, který ztroskotal na Turkovi. Pak už se domácí tým dočkal. Hálek špatně zpracoval na polovině hřiště míč a do rozhozené obrany pronikl Petr Šeda, který poslal míč nechytatelně do šibenice branky Strunkovic 1:0. Za hosty mohl vyrovnat Jílek, který si udělal prostor ve vápně a z úhlu vyzkoušel pozornost Královského. Na druhé straně se objevil po centru Vlčka na zadní tyči Doubek, ale jeho ránu z voleje výborně vyrazil brankář Turek a následnou dorážku Šedy zblokoval Kureš. Domácí tým to nemuselo mrzet. Máčl se znovu dostal do vápna a zpětnou nahrávkou našel na malém vápně Doubka. Jeho tutovku skvělým zákrokem zlikvidoval Turek, ale na dorážku Petra Šedy už neměl brankář Strunkovic nárok 2:0. Domácí tým byl v euforii a po další akci se objevil sám před brankářem hostí Máčl, ale zamířil pouze do tyče a k dorážce ho nepustil Landgráf. Domácí tým pokračoval v náporu, až fauloval Šabršula ve vápně Vlčka. Rozhodčí Barták místo penalty ukázal k překvapení všech před vápno. Míč si postavil dělostřelec Václav Ludačka a propálil zeď hostí, která se nepochopitelně rozestoupila a výrazně ulehčila situaci střelci Vitějovic 3:0. A ještě to nemuselo být vše. V poslední minutě prvního poločasu šel sám na brankáře hostí Šeda, ale jeho zakončení skončilo mimo. Domácí tým vedl zaslouženě a hostující tým byl rád, že je poločas.

Ladislav Klein snížil, pak zvonilo břevno a tyč domácí branky

Druhý poločas začal náporem hostí a byla z toho branka Šimčíka, kterou rozhodčí pro údajný ofsajd neuznal. Strunkovice tlačily a výbornou akci Pelecha zastavil domácí celek jen za cenu faulu. Následný přímý kop trefil přesně Ladislav Klein 3:1. To zápasu dodalo šťávu. Hostující celek se tlačil za další brankou a domácí tým hrozil z brejků. A brzo to mohlo být o jednu branku, ale po dalším výborném průniku Pelecha trefil Šimčík z malého vápna dobře postaveného Královského. Na druhé straně měl domácí celek výhodu dalšího přímého kopu. Ten zahrál výborně Záhorka, ale jeho ránu směřující do šibenice vynikajícím zákrokem vytáhl Turek. Ten o chvíli později zlikvidoval i nájezd Máčla. Hostující tým odpověděl dělovkou Landgráfa z dobrých 35 metrů, která skončila na tyči. Strunkovice znovu domácí zatlačily, ale domácí obrana v čele s výborně hrajícím Ludačkou odolávala. Na drama mohl zadělat Kureš, ale jeho přímý kop skončil na břevně. Strunkovice už hodně otevřely obranu, ale do dalších šancí se jim nedařilo dostávat. Naopak v samotném závěru se dostal do brejku Záhorka, ale toho ve vyložené šanci vychytal znovu výborně Turek. Pak už rozhodčí zápas ukončil. Domácí tým z pěkného derby získal tři body. Hostující tým musí mrzet první poločas a školácké chyby v defenzivní činnosti.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Bohužel jsme se od začátku přizpůsobili hře domácích, kteří to odzadu nakopávají na své útočníky. V prvním poločase tak naše hra byla hodně špatná a naopak domácí tým se dostal do pohodlného vedení a další šance neproměnil. U branek jsme znovu ukázali naší nedůslednost a nedůraz, když hráče obsazujeme na pět metrů a k tomu vyrábíme školácké chyby. Druhý poločas už náš výkon byl o mnoho lepší, ale bohužel více jak jednu branku se nám dát nepodařilo. Škoda nastřelené tyče, břevna a další nevyužité šance v druhém poločase. Dnes bych z našeho týmu pochválil dobře hrajícího Láďu Kleina, který hrál výborný zápas a v bráně nás hodně podržel Míra Turek.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - V. Stránský [-] , P. Šeda [-] , J. Máčl [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , R. Doubek [-] , J. Záhorka [-] , J. Vlček [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - L. Klein [-] , J. Hálek [-] , I. Šimčík [-] , R. Landgráf [-] , J. Šabršula [-] , J. Koloušek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 82. R. Doubek - 48. I. Šimčík , 48. L. Klein , 49. R. Landgráf .
Hráči zápasu: V. Ludačka , P. Šeda - L. Klein , M. Turek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - HÁŠA Richard, TREMMEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí naváží na dobré výsledky a body zůstanou pod Osulí.

Tip: výhra hostů