3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lhenic podlehla rezervě Strunkovic


Branky


9

Okresní přebor doznal nového formátu a byl rozdělen na dvě skupiny. Ve skupině A se budou potkávat hned tři rezervy a první kolo nabídlo souboj dvou z nich. Domácí rezerva Strunkovic nad Blanicí skončila v minulé sezoně až na jedenáctém místě a touží letos získat mnohem lepší umístění. Naopak rezerva Lhenic skončila na třetím místě a byla v tomto zápase favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl herní převahu, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Do branky hostujícího týmu se postavila legenda klubu a její prezident Pavel Boška a ukázal, že ze svého umění nic nezapomněl. Od úvodu byl lepší domácí tým a Jílek prudkou ranou pořádně prověřil hostujícího brankáře.  Na druhé straně odpověděl střelou z hranice vápna Lukač, ale domácí Turek jeho přesnou střelu k tyči vyrazil. Pak se hrálo podle not domácího týmu, který se dostal zaslouženě do vedení. Kanonýr Šimčík potáhl míč a připravil palebnou pozici pro Romana Žurka a ten se nemýlil 1:0. Domácí tým byl stále více na míči, dobře mu fungovala obrana v čele se zkušeným Kurešem a i záloha působila kompaktně. Přesto se Lhenicím podařilo vyrovnat. Po sérii školáckých chyb přišel zbytečný faul na hranici vápna a David Lukač trefil nádherně šibenici domácí branky 1:1. Domácí tým, ale pokračoval v dobrém výkonu a Hnátek vyslal krásnou kolmicí do brejku Šimčíka. Ten, ale nezakončil přesně. Krátce na to znovu šikovný Hnátek potáhl míč a po další jeho hezké přihrávce šel znovu Šimčík sám na brankáře Bošku. Pokus o kličku, ale domácímu střelci nevyšel a míč mu utekl do zámezí. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Domácí tým zahodil spousty šancí, přesto vyhrál

Druhý poločas začal dobrou přihrávkou hostující Piláta na Lukače, ale Turek byl z branky včas a míč ještě před vápnem uklidil do autu. Pak přišla nádherná akce domácích. Žurek rozehrál míč na krátko se Šimčíkem a po přesné kombinaci poslal Ivan Šimčík levačkou míč nechytatelně z velkého vápna do branky 2:1. Domácí tým byl při chuti, ale další šance zahazoval. Nejdříve poslal Žurek kolmicí do šance Jílka a ten napálil břevno. Krátce na to měl stejnou šanci Landgráf, ale netrefil branku. Pak už se domácí tým dočkal. Šimčík zabojoval do obrany, ukradl hostům míč a poslal přesným pasem za obranu Michala Jílka, který si poradil s brankářem a do prázdné branky zvýšil na 3:1. Domácí tým pak zápasu dominoval, ale šance zahazoval. Nejdříve Šimčíka vychytal skvěle brankář Boška. Následně domácí střelec minul o centimetry branku. Branka Jílka nebyla pro útočný faul uznána.  A po rohu netrefil zblízka bránu mladý Plevka. A tak přišel pro domácí trest. Po chybné rozehrávce dostal míč před malé vápno Ladislav Burda a ranou pod břevno snížil 3:2. Domácí tým si už, ale zbytek zápasu pohlídal a připisuje si tak tři body s těžkým soupeřem.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Dnes jsem s výkonem týmu a s výsledkem maximálně spokojen. Tým předvedl kolektivní bojovný výkon, ve kterém vynikal Ivan Šimčík a Roman Žurek. Soupeř byl opravdu kvalitní a tři body jsou pro nás výborné. Dost hráčů bylo včera vypomoci A týmu a i dnešní zápas každý z nich zvládl i když to bylo pro ně fyzicky náročné. Za týden nás čeká derby ve Vitějovicích a musíme znovu předvést stejně dobrý výkon jako dnes.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Landgráf [-] , R. Rebeta [-] , J. Šabršula [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

SK Lhenice B
P. Boška [-] - L. Burda [-] , V. Pilát [-] , P. Starý [-] , P. Sládek [-] , P. Vincik [-] , J. Prenner [-] , J. Pokorný [-] , K. Muška [-] , D. Lukač [-] , L. Lamač [-]

ŽK: 12. R. Landgráf .
Hráči zápasu: R. Žurek , I. Šimčík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEUMANN Karel - TRNĚNÝ Jan, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Souboj silných rezerv skončí smírem.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích