Žabovřesky přerušily vítěznou sérii Nových Hradů a získaly 3 body


Branky


18

Domácí hráči Žabovřesk v posledních zápasech nemohli být příliš spokojeni, protože všechna 3 utkání zpět odešli jako poraženi. Fotbalisté z Nových Hradů naopak přicestovali velmi sebevědomí, protože poslední 4 utkání získali plný počet bodů a co více, neobdrželi ani jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci mohli vidět 2 góly a 2 červené karty

Domácí se dostali do vedení ve 23. minutě, kdy po obyčejném faulu u postranní čáry na Jakuba Hálu, si postavil míč L. Formánek a přesným centrem našel na zadní tyči výborně hrajícího Víta Hrabčáka, jenž se hlavou nemýlil - 1:0. K vidění bylo několik pohledných šancí na obou stranách, ale domácí udeřili těsně před přestávkou podruhé, kdy se do brejku z půlky hřiště vydal ve 44. minutě Jakub Hála. I když postupoval sám na brankáře, zachoval chladnou hlavu a přihrál ještě před prázdnou bránu Kde neměl se zakončením žádný problém Josef Pilný - 2:0. Hostující hráči se sice dožadovali odpískání ofsajdu na půli hřiště, ale domácí hráč vybíhal z vlastní poloviny, čehož si pan rozhodčí V. Knotek všiml a postavení mimo hru neodpískal. V té době se už hrálo s deseti hráči na obou stranách po dvou vyloučeních.

Ve druhé půlce domácí svoji výhru dokázali pojistit třetí brankou

Ve druhé půli se domácí hráči snažili hrát v klidu a stále stejnou hru jako v té první, i když už jen s jedním útočníkem. Definitivně, se uklidnit, se jim podařilo po hezké akci v 52. minutě, když uprostřed hřiště L. Formánek našel přihrávkou mezi obránce Pavla Pokorného a ten ranou z první nádherně vstřelil gól do horní části branky - 3:0. Pak se hráči Žabovřesk trošku zatáhli a trošku zbytečně přestali hrát. Nějakou velkou gólovou šanci ale i přesto hostům nedovolili a proto zůstaly všechny tři body zaslouženě v Žabovřeskách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): V tomto zápase jsme chtěli po delší době konečně bodovat za tři body a to se nám povedlo výborně. Do sestavy se nám vrátil Schacherl, který si musel odsedět trest z Borovan. My jsme upravili sestavu, nastoupili po delší době na dva útočníky, na kraj zálohy jsme dali bratry Hálů a souhra šlapala. K vidění bylo několik hezkých akcí po zemi z obou stran, u hostů se o ně starali dva “zkušeňáci” Rys a Silmbrod. Nyní jedeme do Římova, kde bychom chtěli jakkoli bodovat.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] , J. Lapeš [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - V. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , T. Kořínek [-] , J. Tomášek [-] , M. Silmbrod [-] , V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , K. Šedivý [-]

ŽK: 19. J. Hála , 22. J. Horský , 58. J. Hála , 78. T. Hála - 7. V. Gregor , 78. V. Rys . ČK: 31. J. Horský - 22. V. Gregor .
Hráči zápasu: M. Škaroupka , L. Formánek , V. Hrabčák .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Knotek Václav - ŠTANDA Rudolf (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 10. 2019 19:36
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 22:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:39
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: remíza

To bude válka. Obě mužstva hrají podobně a myslím si, že se nebude dohrávat v plném počtu. Tipnu remízu.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 08:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:31

Tip: výhra domácích