2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda vybojovala 3 body nad Novými Hrady


Branky


17

V zápase mezi Dobrou Vodou a hostujícími Novými Hrady se střetla dvě mužstva, která jsou v letošním ročníku nováčky OP. Mnohem lépe zvládají začátek soutěže a cestu za návratem do I.B domácí hráči, kteří neuspěli pouze v úvodním kole na hřišti loňského vítěze OP v Temelíně a od té doby drží sérii 4 výher v řadě. Naopak hosté získali z 5 zápasů pouhé 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit se ujal jednobrankového vedení do půlky

Do zápasu vstoupil domácí favorit za cílem zvítězit a vybojovat tři body. Samotný úvod utkání byl převážně plný osobních soubojů a nepřesností. Domácí mužstvo dostal do vedení ve 27. minutě Petr Pajenský - 1:0. Po chvíli mohli hosté srovnat, kdy se dostali do samostatného úniku, ale domácího brankáře J. Pauera zachránila tyč a následnou dorážku stačili domácí fotbalisté odvrátit na roh. S přibývajícím časem mužstvo Dobré Vody přeci jenom přidalo a začali přicházet i šance. Bohužel pro domácí se žádná z nich neujala a do kabin se šlo za stavu 1:0 v jejich prospěch.  

Zajímavý a gólově vyrovnaný druhý poločas

Druhý poločas byl už hlavně o bojovnosti a na hřišti se začalo přiostřovat. Z toho pramenila nervozita a časté dohady. Poté přišel velmi nepříjemný okamžik, kdy se jeden z domácích hráčů zranil, což s celým týmem očividně otřáslo. Hráči Nových Hradů navíc po nenápadné akci v 68. minutě vyrovnali, když úspěšným střelcem se stal Miroslav Němec - 1:1. Domácí byli v těžké situaci, ze které se díky nasazení a bojovnosti dokázali dostat. Vypracovali si nějaké nebezpečné příležitosti a nakonec po jedné z nich v 78. minutě dostal domácí tým do opětovného vedení kdo jiný než Petr Pajenský - 2:1, které Dobrá Voda již udržela až do konce.


Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jaroslav Jerhot ( vedoucí týmu ): Za tři body jsme samozřejmě moc rádi. Bylo to vybojované a vydřené vítězství. Hosté z Hradů neodehráli špatný zápas a byli pro nás nepříjemným soupeřem. Náš tým ukázal velkou vnitřní sílu. Kaňkou zápasu je zranění našeho kamaráda, kterému držíme palce. V těchto okamžicích jde i fotbal stranou. K dalšímu zápasu zajíždíme do Římova, kde nás čeká další velmi těžké utkání, které ale budeme chtít zvládnout a přivézt další body.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] , P. Nekola [-] , P. Choboda [-] , F. Novák [-] , Z. Frolík [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - M. Chlebuch [-] , T. Kořínek [-] , J. Tomášek [-] , M. Silmbrod [-] , V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , L. Brousek [-] , M. Němec [-] , K. Šedivý [-]

Hráči zápasu: J. Pauer , P. Pajerský .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zevl Karel - CAHÁK Michal (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Martin ČUHAJ st.
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda na domácím hřišti hraje výborně a vyhraje vysoko - tip 6:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích