4:3
(0:1)
7. J. Toth
72. M. Jaroš (p.)
84. M. Tressl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady získaly cenný skalp Olešníku "B"/Temelínu


Branky


47. J. Jelínek , 55. T. Volf (vl.) , 58. M. Němec , 64. J. Jelínek - 7. J. Toth , 72. M. Jaroš (p.) , 84. M. Tressl
18

Mužstvo Nových Hradů, které stále neochutnalo v téhle sezóně pocit vítězství, přivítalo na svém hřišti obhájce loňského prvenství Olešník "B"/Temelín. Jeho hráči naopak na začátku letošního ročníku navázali na ten loňský a doposud neprohráli ani jeden z odehraných zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku prvního poločasu vstřelili hosté

První poločas začali lépe hostující hráči, kteří byli lepším týmem na hřišti a potvrzovali mírnější roli favorita zápasu. Také to byli oni, kteří se dostali do brzkého vedení už v 7. minutě, když Jakub Toth překvapil domácího brankáře, který chtěl vykopávat ze země, ukradl mu balón dříve, než jej odkopl a dal gól do prázdné branky - 0:1. I nadále si hostující hráči vytvářeli nebezpečné situace, které se jim ale nedařilo proměňovat a do poločasu se již ani jeden z týmů už gólově neprosadil.

Domácí zaveleli k velkému obratu a hosté ještě závěr zdramatizovali

Úvod druhé půle naopak vyšel lépe domácímu celku a začal jej opravdu ve velkém stylu. Hned ve 47. minutě zahrávali domácí standartní situaci, centr do vápna si našel osamocený Jiří Jelínek a hlavou přesně k tyči srovnal stav zápasu - 1:1. Další možnost zahrávat standartní situaci dostali novohradečtí k dispozici v 55. minutě a opět vedla ke gólové radosti, kdy si tentokrát centr do vápna srazil do vlastní sítě hostující hráč Tomáš Volf - 2:1. Za další tři minuty se k domácím opět přiklonilo fotbalové štěstí. Centrovaný míč chtěl stoper hostů P. Mach odkopnout, jenže trefil ke své smůle pouze napadajícího Miroslava Němce tak nešťastně, že se míč od domácího hráče odrazil za brankovou čáru - 3:1. Veleúspěšnou dvacetiminutovku druhého poločasu završili domácí v 64. minutě. Do rozhozené hostující obrany podnikli domácí fotbalisté protiútok, který zakončil do prázdné branky svým druhým gólem Jiří Jelínek - 4:1. Touhle brankou skončil brankostroj domácích, ale o slovo se opět přihlásili hosté. V 72. minutě byl ve vápně faulován hostující hráč J. Toth a nařízenou penaltu neomylně proměnil Michal Jaroš - 4:2. Jiskru naděje na bodový zisk hostům vykřesal ještě v 84. minutě Miroslav Tressl, který po rohovém kopu R. Chlumeckého uspěl v souboji s domácím brankářem a hlavou snížil na rozdíl jediné branky - 4:3. V posledních minutách se ale více hosté neprosadili a domácí tak udrželi těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Zápas pro nás nezačal dobře. Já jsem si nedal pozor při rozehrávce a soupeř šel až příliš snadno do vedení. Snažili jsme se bojovat, ale soupeř ukazoval svoji herní kvalitu. Ta jim však naštěstí chyběla v zakončení a tak byl zápas v poločase ještě dál otevřený. Do druhé půle jsme ovšem vlétli jako uragán. Všechno načal perfektní hlavičkou Jirka Jelínků a než se stačili hosté vzpamatovat, tak jsme i díky troše štěstí zápas jednoznačně zvrátili na svojí stranu. Olešník se s tím ještě snažil něco udělat, ale my jsme si naši první výhru v okresním přeboru už vzít nenechali.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): V Nových Hradech se hraje vždy obtížně. První poločas se nám docela dařilo a měli jsme opravdu dost šancí, jenže jsme je neproměnili a druhý poločas byl úplně naopak. Nejdříve jsme propadli při bránění standartky a dostali gól na 1:1 a pak začalo 15 minut hrůzy. Další balón do vápna jsme si dali sami do brány, kdy náš obránce sám na penaltě umístil hlavou míč k tyči. Pak po rohu se od našeho obránce odrazil balón přesně k útočníkovi, ten dal do odkryté brány a do třetice jsme chtěli odkopnout v našem vápně míč a trefili prvního útočníka, od kterého se míč opět odrazil do naší branky. Po zbytek zápasu jsme pak už jen chtěli dohnat ztrátu, což se nám skoro podařilo nejprve z penalty a následně z rohového kopu. Ale času už bylo málo a my jsme odjeli z prázdnou.



Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - J. Tomášek [-] , M. Silmbrod [-] , V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , L. Brousek [-] , T. Jelínek [-] , M. Němec [-] , V. Jelínek [-] , K. Šedivý [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , M. Šálený [-] , J. Toth [-] , J. Kříž [-] , P. Tomek [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , P. Mach [-] , T. Volf [-]

ŽK: 71. V. Jelínek , 73. J. Stiskala .
Hráči zápasu: J. Jelínek , M. Silmbrod - J. Toth .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - FÁČ Radek (N), BERÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra hostů

Nové Hrady, coby nováčka, příliš neznám. Ale jelikož hrají s loňským vítězem OP, kterému vyšel vstup i do této sezóny, mnohem více favorizuji Olešník/Temelín - tip 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích