0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady podlehly na domácím hřišti rezervě Lokomotivy ČB


Branky


20

Ve 3. kole OP Českobudějovicka se nováček z Nových Hradů poprvé představil před svými fanoušky a chtěl potvrdit získaný bod z venkovního hřiště v úvodním kole. Překazit a nebo alespoň ztížit tyhle plány přijel B-tým Lokomotivy ČB, který hned na úvod soutěže podlehl v domácím prostředí soupeři ze Srubce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli zaslouženě brzy do dvougólového trháku

Úvod zápasu nezachytili domácí hráči ani trošičku a hned na začátku zápasu inkasovali první branku. Hostující fotbalisté dostali příležitost již ve 3. minutě zahrávat rohový kop, domácí hráči si nedokázali důsledně obsadit ty hostující a nikým nehlídaný Jakub Růžička měl vcelku snadnou úlohu otevřít skóre zápasu - 0:1. Na hřišti bylo i nadále nebezpečnější hostující mužstvo a také svoji převahu zanedlouho pojistili další brankou, když se ve 22. minutě trefil do černého Tomáš Kadlec a náskok hostů byl již dvougólový - 0:2. Vzhledem k tomu, že do konce půle již další gólová radost neproběhla ani na jedné straně, do kabin odcházeli spokojenější hosté. 

Náskok z první půle si Lokomotiva ČB "B" již zkušeně pohlídala

Od druhého poločasu asi domácí obecenstvo očekávalo, že jejich fotbaloví svěřenci vrhnou síly do ofenzivy a poklusí se něco udělat s nepříznivým výsledkem, který si přenesli z úvodního dění zápasu. Bohužel tohle očekávání nebylo naplněno a zkušení hostující fotbalisté domácím nedovolili takřka vůbec, aby nebezpečně ohrozili jejich branku. Naopak to byli hosté, kteří svoji aktivitou vytvářeli tlak před domácí brankou a z brejků hrozili nebezpečnými akcemi. Žádná z nich si ale v průběhu druhé půle už do sítě cestu nenašla a tak na konci utkání svítila na ukazateli skóre stejná čísla jako v poločase a hosté si zaslouženě odvezli všechny body na Lokomotivu ČB.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Při prvním domácím utkání jsme se chtěli předvést, ale ještě před výkopem nás potkala první mrzutost. Zranění nedovolilo našemu špílmachrovi Silmbrodovi nastoupit a jak ukázal průběh zápasu, byla to ztráta značně citelná. Hned po úvodním výkopu navíc přišla další nepříjemnost. Při rohu jsme si špatně rozebrali hráče a Lokáda šla do vedení. Soupeř nás přehrával ve všech ohledech. Svým důrazem a rychlostí nás nutili k chybám. Když navíc přidali další gól, tak se zkušeně zatáhli, ale i tak byli díky aktivitě ofenzivních hráčů mnohem nebezpečnější než my a tak dvougólový příděl je pro nás paradoxně ještě dost milosrdný.




Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Stiskala [-] , V. Rys [-] , M. Lacina [-] , L. Brousek [-] , T. Jelínek [-] , M. Němec [-] , V. Soubusta [-] , V. Jelínek [-] , L. Suchý [-] , K. Šedivý [-]

TJ Lokomotiva ČB B
F. Havrda [-] - V. Mareš [-] , J. Kuchař [-] , D. Švarc [-] , Z. Gregor [-] , J. Růžička [-] , J. Wenzl [-] , R. Fošum [-] , J. Zýka [-] , J. Janů [-] , S. Smrž [-]

Hráči zápasu: F. Havrda , J. Růžička .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zevl Karel - FÁČ Radek (N), VANĚK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: remíza

Nové Hrady si přivezly bod z Úsilného a Lokomotiva ČB "B" bude chtít získat zpět ztracené body z domácího prostředí, takže bych řekl, že i zde se budou dělit body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích