Volary berou tři body


Branky


14. L. Iliev , 55. M. Dvořák (vl.) , 67. P. Sedlák , 83. P. Sedlák
5

Report zaslal Ladislav Bran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za vytrvalého deště a chladu se po Šumavskými kopci hrálo průměrné utkání, které domácí Tatran kontroloval od začátku do konce.

 

Mikhailo Datsenko hlavní rozhodčí spolu s asistentem na lajně Pavolem Sýkorou neměli od začátku moc práce a oba spíš než fotbal, stejně jako hráče trápil šumavský chlad. Od úvodních minut byl Tatran víc na míči a kontroloval hru. Soupeř od Chalupské slatě se dostával do hry pomalu a zejména jeho útočná hrozba vázla. Bylo to dané i tím, že Václav Hovorka jeden z nejlepších střelců historie okresního přeboru Prachaticka místo, aby zlobil Martina Taranzu gólmana domácích musel do svatyně hostí.  Tatran hrál kombinačně, ale vše tlačil středem hřiště, kde bylo přehuštěno. Po patnácti minutách přišel faul hostující obrany a Lukáš Iliev z přímého kopu nádherně trefil šibeničku Hovorkovo svatyně a zápas byl jasně pod kontrolou domácích. Iliev ze stopera výborně rozehrával přes Petra Sedláka a ten na mladého Vairicha, který si chránil hlavu před zimou stylovým kulichem předával míče Hybnerovi, nebo Vachtovi a vytvářeli tlak na obranu hostí, která se držela statečně.  Hosté se dostali za obranu Tatranu dvakrát, poprvé skvěle zasáhl Iliev a podruhé včasným vyběhnutím nepustil k míči hostujícího útočníka gólman Tatranu Taranza. Fotbal to byl přiměřený počasí a tak se pomalu vytrácel a upadal. V e velkém chladu tak byly pozitivní vůně, čaje, grogu, anebo punče, jak se zahřívali zkřehlí diváci. V závěru měl ještě šanci domácí Michal Sedlák, ale jeho gólovou střelu vytlačil za překonaného Hovorku Kudýn.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas byl dál v režii domácích. Tatran přikoval Borovoladské na jejich vlastní polovinu a přidal i góly. Vše odstartoval vlastní gól hostí a to volarským stačilo k poklidnému dohrání zápasu. V 67 minutě si z pozice beka vyšlápl Petr Sedlák a moderním útokem přidal třetí branku. Fotbal se již vytrácel a dohrávalo se. Poslední světlý moment v utkání přidal nejlepší hráč Tatranu Petr Sedlák, který svým druhým gólem v 83. minutě ukázal, jak hraje moderní bek. Tím zápas skončil. Volarští získali ve skupině B důležité tři body a prakticky mohou slavit, že jarní nadstavbu stráví v lepší skupině.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: DATSENKO Mykhailo - SÝKORA Pavol, ŠVARC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2019 12:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku