Volary berou tři body


Branky


26. A. Vachta , 44. L. Iliev
4

Na zápase fotil a report zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Hosté měli od začátku týdne problémy se sestavou, neboť mnoho z nich je ve sboru dobrovolných hasičů, kteří v ten den měli soutěž a tak přijeli do volar jak se říká na knap. Od úvodních minut se hrál průměrný zápas. Domácí jako by si v tomto utkání vybrali time out a dlouho to bylo vyrovnané utkání. Hrálo se ze středu hřiště a spíš to byl boj, než fotbal. Volarští měli herní i územní převahu, byli víc na míči, ale cesta k brance byla těžká. Hosté jako by postavili uprostřed hřiště autobus, který domácí ne a ne odstavit.  Vše začalo ve třetí minutě, kdy se do krásné šance dostal Petr Sedlák, ale jeho bomba skončila na břevně branky Martina Mugurského v brance hostí. Téměř půl hodiny hry než padla branka. Ve 26. Minutě našel Lukáš Iliev, Petra Sedláka, který posunul na Adama Vachtu a ten se nemýlil. Domácí vedli, ale klid to nepřineslo. Hosté se zatáhli a chtěli poločas dohrát v klidu. Minutu před koncem poločasu se dostal k míči stoper Lukáš Iliev a ten sólem přes několik protihráčů ukázal, jak má vypadat i koncovka. Krásná akce posílá domácí do dvoubrankového vedení a do přestávky jdou volarští v klidu.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas přinesl ještě patnáct minut tlaku Tatranu a pak už nic. Hosté po hodině srovnali hru, začali domácí zlobit, nejdříve brejky a potom i kombinací. Byl to pomalý obrat, který měl naštěstí pro domácí jalovou koncovku i smůlu. Volarští potvrzovali, že vedení o dvě branky a zejména stav dva nula je pro fotbal ten nejhorší. O klidu nemohlo být ani slovo, neboť hosté byl najednou na míči a jejich kombinace s postupným útokem volarské zlobila. Gólman Šrámek, a zejména Lukáš Iliev a Petr Sedlák byla jistota hry vzadu domácích. Hosté přitlačili, a když pět minut hrající gólman Taranza vytěsnil hlavou v záskoku za kolegu Šrámka ven z branky střelu hostí musel Tatran zavřít vrátka. To byla první velká šance mářských a když několik minut před koncem střílí hostující kapitán do růžku musel Šrámek ukázat velký kus umění a vyškrábl míč na břevno a po odraze jej chytil To bylo vše a v průměrném utkání domácí berou body jen za góly. Jak víme pro fotbal je mnohdy důležitější vydřené a lopotné utkání, než vysoká výhra. Za týden jedou volarští do Horní Vltavice, kde může mít zápas podobný průběh no a jak zakončí první třetinu soutěže uvidíme.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁŠA Richard - TROST Miroslav, HYBNER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2019 20:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Domácí v minulém kole došli do čtyřky týmů, znamenající lepší jaro a proti maří to potvrdí.

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku