1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovice se se lhenickým béčkem o body rozdělily


Branky


11

Lhenický záložní tým měl v tomto utkání závěrečného podzimního kola skupiny A poslední šanci probojovat se do jarní nadstavby OP, do jeho „elitní osmičky“ (s postupem v ní z každé skupiny A i B čtyř týmů s největším bodovým ziskem), ale to pouze jen v tom případě, že s 19 body na pátém nepostupovém místě v tabulce zvítězí v tomto utkání s Vitějovicemi, avšak zároveň Dub na 4.postupové pozici s 22 body prohraje doma s Netolicemi B. Nic takového se nestalo, oba tyto sledované zápasy skončily remízou, žádnou postupovou změnu nepřivodily, a tak lhenická rezerva bude na jaře hrát jen ve skupině OP o umístění (mezi druhou „osmičkou“ týmu ze skupin A i B).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas tohoto utkání lhenických rezervistů s domácími Vitějovickými byl poměrně herně vyrovnaný, když šťastnější domácí se ve 36.´ ujali vedení (1:0) Vlčkem, smolným to gólem pro hosty, kteří ve své velké prvopoločasové šanci nastřelili Plojharem „jen“ břevno.

 

V poločase druhém získávali Lheničtí více ze hry, a to i s příchodem hráče Berana z jejich užšího kádru „áčka“, který ji oživil. Také se jim zaslouženě v 80.´podařilo Vincikem vyrovnat na 1:1. Při herní převaze, kdy domácí do ničeho nebezpečného nepouštěli, další brankové možnosti při ní neproměnili, a tak se oba týmy s mistrovským podzimem v OP rozloučili se smírným výsledkem.

 

AUTOR: JAN BUMBA



Sestavy


TJ Vitějovice
R. Doubek [-] - P. Šeda [-] , J. Záhorka [-] , J. Máčl [-] , V. Ludačka [-] , J. Kovář [-] , J. Vlček [-] , V. Stránský [-] , R. Šeda [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

SK Lhenice B
D. Rapčan [-] - M. Pořádek [-] , D. Mašek [-] , D. Kolář [-] , L. Lamač [-] , P. Sládek [-] , D. Lukač [-] , V. Pilát [-] , P. Vincik [-] , J. Exner [-] , R. Sura [-]

ŽK: 78. V. Ludačka - 67. J. Exner , 79. J. Beran .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - RAUŠER Miroslav (N), SURA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pro Vitějovice je to stejné jako u Dubu, jen tři body zanmenají naději.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů