2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 14:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V zápase SK Lhenice B vs. FK BI STAV Nebahovy padly všechny branky v prvním poločase


Branky


12. L. Burda , 44. L. Burda - 3. M. Rosa , 15. V. Valouch
12

Domácí, Lheničtí rezervisté usilují v podzimních zápasech o postup do jarní nadstavby okresního přeboru. Ač do tohoto utkání nastoupili i s několika pendly z kádru „áčka“, na vítězství nedosáhli. Vstoupili do něho dosti laxně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu zahráli v šestnáctce rukou a i když z nařízené penalty gól neobdrželi, gólman Rapčan ji vychytal, inkasovali jej při nedůslednosti hned v zápětí z rohového kopu (ve 3.´) z kopačky M.Rosy (0:1). Vedoucí branka hostující tým nabudila a za bojovnosti a nasazení důsledně bránil těsné vedení i za jeho nebezpečných útočných výpadů. Domácí sice hosty přehrávali, po většinou jen ale k soupeřově šestnáctce, a pokud se přeci jen dostali ke střeleckému zakončení, bylo povětšinou nepřesné. Ve 12.´se jim sice po přihrávce R.Sury  podařilo Vl.Burdou srovnat na 1:1, ale při opětné nedůslednosti v obraně šli Nebahovští hned po třech minutách (v 15.´) V.Valouchem znovu do vedení (1:2). Za tohoto stavu domácí rezerva zpřesnila  hru a za převahy po pěkné kombinační akci druhou gólovou trefou Vl.Burdy v konci  poločasu (ve 44.´) zaslouženě vyrovnala na 2:2.

 

            Ve druhém poločase se slibná kombinační hra Lhenických ze závěru poločasu prvního počala vytrácet a s tím i jejich nasazení a Nebahovští se začali více prosazovat. Lhenický záložní tým byl přeci jen častěji v držení míče, častěji se dostával k ohrožení branky, ale nepřesnému. Nejblíže ke vstřelení rozdílového gólu byl v 75.´ P Lukšovský, ten ale v jasné gólové „ložence“ přepálil zblízka branku. Závěrečná lhenická snaha po stržení vítězství na svou stranu byla neúčinná, a tak s konečnou remízou mohli být na soupeřově hřišti spokojeni Nebahovští, méně již Lheničtí, pro které znamená po předchozí plichtě s netolickým B týmem další bodovou ztrátu doma.

AUTOR: JAN BUMBA



Sestavy


SK Lhenice B
D. Rapčan [-] - J. Málek [-] , P. Starý [-] , J. Beran [-] , D. Lukač [-] , D. Kiš [-] , J. Exner [-] , R. Sura [-] , R. Houška [-] , L. Burda [-] , V. Pilát [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - Z. Bednář [-] , L. Cinádr [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] - M. Rosa [-] , J. Sluka [-] , S. Sitter [-] , K. Starý [-] , V. Rosa [-] - M. Rosa [-]

ŽK: 69. D. Lukač - 44. L. Cinádr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - TRNĚNÝ Jan, SURA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích