Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kaplické béčko zdolalo Holubov až po penaltách


Branky


35. L. Pulec - 7. M. Tomi
15

Holubov šel v Kaplici překvapivě do vedení, domácí však srovnali a měli i možnost vyhrát, dokonce neproměnili penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holubov šel překvapivě do vedení, domácí srovnali

          V dalším domácím střetnutí přivítala kaplická rezerva soupeře z Holubova a byla v tomto duelu favoritem. Jako první zahrozili v páté minutě domácí. Zpoza vápna se do míče opřel Kubata, nepříjemnou skákavou střelu dokázal Suchý vyrazit. Záhy se skóre změnilo, ale do vedení se dostali překvapivě hosté. V 7. minutě gólman Schneider rozehrál bekovku na Kuchaře, ten mu míč chtěl vrátit, jenomže přihrávka byla nepřesná, k balónu měl blíže dotírající útočník Milan Tomi a bylo to 0:1. Kapličtí byli gólem zaskočeni, a i když měli opticky míč častěji na svých kopačkách, tak do šancí se příliš nedostávali. Ve třinácté minutě po Kubatově přihrávce zakončoval Lukáš Pulec, se střelou po zemi si gólman Suchý poradil. Hosté byli v útočné fázi o poznání přímočařejší a byli velice nebezpeční. Ve 24. minutě se po ideální přihrávce ocitli sami před brankářem zcela sami dva hráči Holubova, k jejich smůle zakončoval Tomi, který byl před přihrávkou v ofsajdovém postavení a branka nebyla uznána. Po půlhodině hry zahrozili hosté po standardní situaci. Přetažený centr vrátil před branku Holub, Tomis v gólové pozici zakončoval mimo. Obdobná situace o chvíli později na druhé straně. Centr do šestnáctky poslal Kuchař, Daniel hlavičkoval nad bránu soupeře. Ve 35. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Před vápnem byl faulován Janura. K provedení přímého kopu se postavil Lukáš Pulec a povedenou střelou do horního růžku smazal jednogólové manko, 1:1. Závěr poločasu patřil Kaplickým. Ve 43, minutě Schneider dlouhým výkopem našel za obranou rozběhnutého Januru, který pronikl až do vápna, zakončoval podél vybíhajícího Suchého, křížný pokus se však mezi tři tyče nevešel. O chvíli později obdobná situace. Opět po dlouhém balónu za obranu postupoval na bránu Janura, vybíhající Suchý jej dle hlavního arbitra fauloval a pískala se penalta. Na bílý bod si míč postavil Lukáš Pulec, jenomže pokutový kop kopl jako učedník a hrdinou okamžiku byl holubovský gólman Suchý. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Přes šance na obou stranách gól nepadl

Po změně stran jako první zahrozili hosté, ale Trapl z dobré palebné pozice míč mezi tři tyče nenasměroval. Na druhé straně dopadl stejně po Janurově zpětné přihrávce zakončující Jirka. Domácí ve snaze strhnout vedení na svou stranu hráli v obraně na velké riziko a hosté mohli několikrát trestat. V 54. minutě po nákopu za obranu šel sám na bránu Tomi, míč vyslaný z jeho kopačky skončil nad bránou. O několik minut později měli Holubovští výhodu trestného kopu z levé strany. Chromý kroutil míč do brány, Schneider byl pozorný a míč vyrazil na rohový kop. V 62. minutě měli “loženku“ Kapličtí fotbalisté. Janura přesnou přihrávkou našel před branou Lukáše Pulce, ten však svou šanci prováhal. V polovině druhého dějství přišel trestný kop pro hosty. Po centru z pravé strany zakončoval na zadní tyči nepokrytý hráč, ale zdvihnutý praporek hostům radost z vedení zmařil. V 68. minutě se skóre mohlo měnit na obou stranách. Nejprve po centru Lukáše Pulce hlavičkoval Daniel pouze do tyče a prakticky z protiútoku se sám z poloviny hřiště řítil na bránu Tomi, ale vyběhnutého gólmana Schneidera překonat nedokázal. V 73. minutě opět v akci Milan Tomi, který po kombinační akci měl na noze další gól, ale ani v tomto případě překonat Schneidera nedokázal. V závěrečných deseti minutách byli nebezpečnější Kapličtí. Střela Marka skončila nad břevnem. V 83. minutě zahrával trestný kop zprava Vávra, po jeho centru se v gólovce ocitl Lukáš Pulec, ve skluzu míč nenasměroval do brány. V samotném závěru pak míč od Lukáše Pulce přes Vávru a Tomáše doputoval ve vápně až k Langovi, který však pálil pouze nad bránu. Zápas tedy dospěl do penaltového rozuzlení.

Domácí byli úspěšnější

 V první sérii byl úspěšný holubovský Tomis i kaplický Preusler. Schneider pak zneškodnil pokus Bukovinského a Vávra se štěstím poslal Spartak do výhody. Ve třetí rundě nezaváhali Holub a Kuchař. Poté uspěl Chromý i Štefan Marek. V poslední sérii Schneider pokryl pokus Kroihera a bod navíc zůstal v Kaplici.  

 

Napsal Libor Granec - FK Spartak Kaplice

Redakčně upraveno,



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - V. Kuchař [-] , L. Pulec [-] , A. Preusler [-] , R. Daniel [-] , R. Tomáš [-] , P. Jirka [-] , I. Presniakov [-] , M. Kubata [-] , J. Motz [-] , Š. Marek [-]

SK Holubov
R. Suchý [-] - F. Holub [-] , D. Trapl [-] , M. Chromý [-] , J. Hůlka [-] , M. Tomis [-] , F. Kroiher [-] , M. Jakubec [-] , M. Bušta [-] , O. Bukovinský [-] , M. Pečený [-]

ŽK: 77. V. Šebest , 79. L. Pulec - 33. D. Trapl , 70. M. Chromý .
Hráči zápasu: L. Pulec - R. Suchý , M. Tomi .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KUCHAŘ Václav (N), KROIHER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 11. 2019 00:28
Hodnocení zápasu
28. 10. 2019 19:53
z výkonu rozhodčího je mi na blití to samý i z výkonu pana pomezniho Kuchaře kterej tlačil káru svymu synovi. u pana rozhodčího to bylo hodně okatý až se Petr Janura a pár dalších kluků z Kaple divili co pískal.. kdo nás viděl hrát tak si o výkonech pana Kuchaře a pana Jandy udělá obrázek sám.. oba tito pánové obrovsky ovlivnili celej zápas od začátku do poslední minuty.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 06:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 13:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 08:02
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:50

Tip: výhra domácích