4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže doma porazila Lipno


Branky


7. F. Adler , 24. J. Votruba (p.) , 38. M. Pliška , 62. K. Rolník - 20. T. Račák , 27. K. Krauskopf
12

Utkání Křemže s Lipnem bylo plné emocí. Hosté nebyli spokojeni s odpískanou penaltou a agresivní hrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas

Zápas dvou týmů ze středu tabulky začal svižně a už v 7. minutě se po pravé straně do vápna probíjel Adler, přihrávkou vybídl na penaltě zcela volného Vosiku, který v pádu prostřelil bezmocného Zábranského, 1:0 pro Křemži. Domácí dál pokračovali v aktivitě,problémy hostům dělal zejména Pliška, jehož přihrávky za obranu byly povětšinou nebezpečné. Další velkou šanci měl unikající Vosika, ale vracející se Schober ho včas stačil obranným zákrokem zastavit. Poté se začali osmělovat i hosté, zatlačili domácí hráče a vyústěním byl průnik Víška, jehož nebezpečnou přihrávku si málem srazil do vlastní branky domácí obránce. Míč skončil na tyči a poté byl odkopnut na rohový kop. Běžela 20. minuta a od rohového praporku centroval Víšek, našel přesně Račáka, na jehož prudkou hlavičku nestačil Klimeš reagovat, 1:1. O 4 minuty později na druhé straně domácí vhazovali aut, vysoký míč míč si sebral brankář Zábranský a pevně ho již držel. K této situaci dobíhající Rolník ale přepadl přes nohy Schobera a k překvapení hostů rozhodčí Petroušek nařídil pokutový kop. Z toho se nemýlil Votruba a poslal Křemži opět do vedení. Ve 27. minutě ale bylo bleskově vyrovnáno. Domácí stopeři se nedorozuměli při rozehrávce, Havlíček neomylně vyslal do sóla Krauskopfa, který obstřelil vybíhajícího Klimeše, 2:2. Další možnost mohl mít opět Krauskopf, parádní pas mu poslal za obranu Knotek, ale domácí pomezní signalizoval offside. Nutno říct, že chybně. Na opačné straně byl v obrovské šanci unikající Rolník, snažil se Zábranskému nasadit jesličky, ale hostující brankář jeho úmysl vystihl. Ve 38. minutě rýsoval přihrávku na Rolníka agilní Pliška, obrana Lipna míč odvrátila opět k Pliškovi, který utaženou placírkou vymetl šibenici Zábranského svatyně, 3:2. Odpovědět mohl ještě Krauskopf, kterého zpětnou přihrávkou našel Skípala, ale lipenský kanonýr nepochopitelně z metru branku hlavičkou přestřelil. Poločasové skore bylo tedy bylo 3:2 pro domácí.  

Druhý poločas už nabídl spíše boj než nějaký pohledný fotbal. Domácí hráči hru kouskovali, snažili se hrát velmi důrazně a povětšinou jim to i vycházelo. Hosté měli pár šancí z brejků, ale Krauskopf ani Panský své šance nevyužili, a tak v 62. minutě dali domácí pečeť na tříbodovou výhru, kdy Pliška před vápnem ukličkoval Knotka a jeho přízemní střelu, kterou Zábranský vyrazil pouze před sebe uklidil do brány dobíhající Rolník. Domácí hráči dostali míč za Zábranského ještě popáté,ale tentokrát po střele Votruby stál dobíhající Adler v offsidu a branky tudíž uznána nebyla. Poté se na hřišti začalo i jiskřit, rozhodčí začal rozdávat karty a byl to spíš boj o přežití.

 

Napsal Tomáš Račák - Lipno



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Tomáš Račák - hrající asistent trenéra: Jeli jsme do Křemže s vědomím, že domácí výrazně omladili, že by konečně mohli začít hrát fotbal, ale průběh utkání nás vyvedl z omylu. Pokud dobrý hráč, jakým Rolník bezesporu je, má zapotřebí nasimulovat penaltu a poté nám po dvou nesmyslných faulech zlikvidovat hráče, tak OK. Jiné už to v Křemži zřejmě nebude,je to prostě jejich styl.Domácí nás prostě rozkopali,nedokázali jsme se z jejich důraznou hrou vyrovnat.Teď po zápase nás vůbec nemrzí ztráta bodů jako to, že odjíždíme se třemi zraněnými hráči. I tak jsme ale opět měli velké šance, bohužel koncovka nás trápí celý podzim a je třeba na tom neustále pracovat. Škoda nedotažených brejků ve druhé půli, možná by šlo se zápasem ještě něco dělat.



Sestavy


Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - D. Čížek [-] , M. Vosika [-] , K. Rolník [-] , M. Pliška [-] , J. Votruba [-] , M. Bartoš [-] , T. Matějka [-] , P. Čižmar [-] , P. Rienessl [-] , Š. Havlíček [-]

FC Lipno nad Vltavou
P. Zábranský [-] - J. Knotek [-] , D. Pech [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , T. Račák [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 30. T. Matějka , 40. J. Zeman , 65. D. Čížek , 69. K. Rolník , 82. M. Pliška - 24. J. Knotek , 29. K. Krauskopf , 32. M. Schober , 85. Z. Skípala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VORÁČEK Patrik (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 13:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 08:02
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů