5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno v pohodě přejelo Vyšší Brod


Branky


15

Favorizované Lipno vyhrálo na Vyšším Brodem jasně 5:0. Zápas byl speciální pro Tomáše Račáka, který byl ještě v minulé sezóně jednou z hlavních postav vyššebrodského fotbalu. Nyní však nastupuju v dresu Lipna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšší Brod překvapivě aktivnější, ale neefektivní

Na Lipno přijel beznadějně poslední tým Vyššího Brodu, čekala se snadná výhra, průběh utkání ale tak jasný nebyl. Hosté se domácích nezalekli a od začátku začali domácí hráče přehrávat. Vyšší Brod byl lepší v kombinaci a první možnost měl po průniku po levé straně Poláček, jeho první střelu domácí brankář kryl a dorážku snad ze dvou metrů Poláček přestřelil. Lipenští hráči byli nedůrazní, laxní a tak po další akci hostů se probíjel do vápna Gondek, jehož pokus zblokovali obránci na rohový kop. Akce domácích povětšinou končili na vápně špatně vyřešenou finální fází, takže brankář Bartoň byl bez práce. Další možnost hostů měl z trestného kopu Salzer, ale střela mířila mimo tyče Zábranského. Poté se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu po ruce Račáka, ale píšťalka rozhodčího Jandy zůstala němá. Sportovně ale lze uznat, že penalta se pískat dala. V 18. minutě propadl míč k Panskému, který z úhlu běžel zcela sám na Bartoně a zkušeně na vzdálenější tyč brankáře hostí prostřelil, 1:0. Domácí ale dále pokračovali ve vlažném výkonu a po průniku Bartoně ml. zachraňoval na poslední chvíli před Gondekem dobře hrající Pech. Zanedlouho ještě vyprášil Zábranského rukavice střelou z dálky Závodský. Lipno se do šancí dostávalo velmi těžko a když už v ní bylo, zastavoval je praporek pomezního. Ve 44. minutě ale hostující offsidová past nezafungovala, Račák vysunul Panského, který ještě nezištně našel před odkrytou brankou Krauskopfa, který už neměl problém prázdnou klec trefit, 2:0. Hosté se dožadovali odpískání offsidu, ale v něm byl nehrající Knotek, ne Panský. Poté byl poločas ukončen.

 

První trefy Račáka za Lipno

Druhá půle začala opatrně z obou stran, hra se převážně odehrávala uprostřed hřiště,vale Lipno už začalo Vyšší Brod přehrávat.vPrvní větší šanci měl po vybídnutí Račákem Krauskopf,vkterý běžel sám na Bartoně, ale jeho střelu stačil levou nohou reflexivně vykopnout. V 72. minutě po závaru ve vápně hostů Račák přiťukl Knotkovi, jehož nedovoleně srazil Syrovátka a rozhodčí nařídil pokutový kop pro Lipno. Z něho se nemýlil Račák a vstřelil tak svůj první gól za Lipno. V 78. minutě zaváhal Syrovátka, jehož o míč obral P. Březina, postupoval na branku, jeho střelu Bartoň vyrazil přímo před nohy dobíhajícího Račáka, pro kterého nebyl problém míč dorazit nad ležícího gólmana hostů. Na druhé straně se vyznamenal Zábranský, jenž robinzonádou vytěsnil trestný kop dobře hrajícího Salzera. Poslední slovo měl v 86. minutě domácí kanonýr Krauskopf, jehož krásně do sola vyslal Víšek, hostující offsidová past opět nezklapla a Krauskopf obstřelem pokořil Bartoně popáté. Lipno vyhrálo zaslouženě, i když se výhra nerodila zdaleka tak lehce, jak se čekalo.

Napsal Tomáš Račák - Lipno



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Tomáš Račák - hrající asistent trenéra: Výsledek vypadá jednoznačně, ale zdaleka tak lehký to rozhodně nebylo. Vyšák překvapil, hrál agresivně, docela dobře presoval. Když se navíc přidala naše laxnost, podcenění a nedůraz v osobních soubojích, tak první poločas vypadal tak, jak vypadal. Naštěstí nám tam padly dvě ojedinělé šance, jinak jsme ale v první půli neměli nic a kdyby hosté proměnili své šance, bůhví jak by to s námi dopadlo. Druhá půle už byla v naší režii, hosté asi už i fyzicky odpadli, ale stále to od nás mělo do ideálu hodně daleko. Za góly jsem rád, že to vyšlo zrovna proti mému mateřskému klubu je hold fotbal. O motivaci jsem měl postaráno, třeba pan předseda o mě zase bude psát články. Je mi to ale jedno.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
P. Zábranský [-] - D. Pech [-] , J. Rohlík [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , T. Račák [-] , V. Březina [-] , P. Sládek [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
R. Bartoň st. [-] - R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , J. Salzer [-] , T. Dibďák [-] , J. Kohout [-] , D. Pham [-] , L. Závodský [-] , D. Poláček [-] , F. Klíma [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 65. O. Panský - 54. V. Syrovátka , 67. D. Poláček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), FENC Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:31
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:08

Tip: výhra domácích