2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 12:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště trápilo favorita z Kaplice


Branky


17

Kaplická rezerva se v roli favorita představila v neděli po poledni v Horním Dvořišti. Hosté měli v plánu zabodovat naplno, domácí však po nedávném skalpu Kájova toužili znepříjemnit cestu ke třem bodům i Spartakovcům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapličtí neproměnili tutovky

 První poločas skončil bez branek. Tento stav byl pro domácí doslova výhrou, protože hosté měli celou řadou stoprocentních šancí. Hráči kaplického Spartaku jakoby se předháněli, kdo dokáže zahodit větší tutovku.

Dvořiště dvakrát vedlo, Kaplice otočila

A zákonitě přišel krátce po změně stran trest, když po čtyřech minutách hry poslal domácí do vedení František Olah – 1:0. Vedení Dvořišťským vydrželo pouhých sedm minut. Pavel Jirka, který sám v prvním poločase zazdil čtyři vyložené příležitosti, dokázal protrhnout smůlu, odčaroval gólmana Růžičku a vyrovnal na 1:1. Hosté mohli záhy odskočit, ale trápení v koncovce nebralo konce. Další komplikace pro hosty přišla v 74 minutě střetnutí, kdy vrátil Dvořišti vedení János Burjász – 2:1. I v tomto případě Kapličtí dokázali brzo reagovat a Pavel Jirka svým druhým gólem v zápase podruhé smazal jednogólové manko – 2:2. A obrat byl dokonán po dalších třech minutách hry, kdy výborně chytajícího Růžičku dokázal překonat Ievgen Presniakov – 2:3. Kapličtí tedy nakonec roli favorita splnili a zaslouženě zvítězili. Díky velmi špatné koncovce však ke třem bodům doslova doklopýtali.

 

 

Napsal: Libor Granec - FK Spartak Kaplice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény - hrající asistent trenéra: Shrnutí je strašně jednoduché. Hosté byli od počátku jasně lepší. Prakticky se hrálo jen na jednu branku. Jen famózní Růža v naší svatyni a nemohoucnost kaplických nás udržela ve hře o body až do posledních sekund zápasu. Naši kluci zaslouží pochvalu za to, jak to odmakali a vzdorovali a i za efektivitu. Tři střely na branku, jedna tyčka a dva góly. Nejvíc mrzí, že čtvrt hodinu před koncem jsme sahali po třech bodech a nakonec není žádný. Fakt škoda, ale prostě už to nešlo. Teď nás čeká Vyššák, ale bohužel už nyní vím, že bude problém s lidmi, poněvadž x lidí odjíždí za zábavou do Prahy. Pomoc áčka také nepřipadá v úvahu, poněvadž hrají ve stejnou dobu, takže jak počítám, tak počítám, tak nás bude tak 8, 9, což je šílený, poněvadž Vyššák je soupeř, se kterým se můžeme měřit. Zkusím ještě oslovit nějaké již hráče neaktivní hráče, jestli by nepomohli.




Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - M. Jozefík [-] - V. Pecha [-] , Z. Kemény [-] , L. Plosz [-] , J. Burjász [-] , P. Bláha [-] , M. Koller [-] - V. Kotlár [-] , F. Olah [-] , N. Bartovič [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - V. Kuchař [-] , A. Meita [-] , M. Kubata [-] , R. Tomáš [-] , P. Janura [-] , P. Lattner [-] , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , P. Jirka [-] , J. Motz [-]

ŽK: 51. J. Burjász - 47. T. Vávra .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Holub Jaroslav - PÍCHA Karel, ŠULEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Kaplice si v klidu dojde pro tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů