Derby béček Krumlova a Kaplice musely rozhodnout penalty


Branky


20

V neděli odpoledne se po letech konalo béčkařské derby mezi domácím Českým Krumlovem a hostující Kaplicí. Spartakovci přijeli hájit průběžné první místo, ale nečekal je rozhodně lehký soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

První poločas zvládli herně lépe hosté, kteří si vypracovali brankové příležitosti, ale proměnit dokázali jednu jedinou a to až dvě minuty před odchodem do kabin. Po spolupráci Kubaty s Janurou zakončoval z vápna nechytatelně k tyči Tomáš Vávra – 0:1. 

Domácí srovnali

Brzká poločasová přestávka přišla domácím vhod. Ti vstoupili do druhého dějství o poznání lépe a aktivněji. Díky tomu si vypracovali několik dobrých příležitostí na srovnání skóre, ale hosty podržel gólman Schneider. Když už to vypadalo, že hosté vyhrají za tři body i ve třetím duelu nového ročníku, vyrovnal osm minut před koncem tečovanou střelou Martin Vejskrab – 1:1. V samotném závěru mohli hosté strhnout vedení na svou stranu. Lukáš Pulec si pohrál s bránícími soupeři, připravil gólovku Kubatovi, toho však ve stoprocentní příležitosti gólman Šesták. Zápas tak dospěl k penaltovému rozuzlení. 

Hosté byli úspěšnější

Po první sérii stav 1:1. Poté uspěl i Tomáš Vávra, naopak domácí zaváhali. Václav Kuchař dělovkou zvýšil už na 1:3, Slavojáci sice snížili, ale výhru za dva body jistil následně Petr Janura. 

 

Report napsal Libor Granec



Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - DOUBEK Zbyněk (N), ŠULEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2019 13:01
Hodnocení zápasu
2. 9. 2019 22:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích