Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré otočilo zápas v Nových Hodějovicích a přezimuje na čele tabulky


Branky


12

Fotbalisté Mokrého dál pokračují ve skvělých výkonech a po posledním podzimní kole zůstanou v čele soutěže. Hosté si připsali dvanáctou výhru sezony na hřišti Nových Hodějovic, kde se ale překvapivě dost trápili. Zatímco Mokré na podzim ani jednou neprohrálo, Nové Hodějovice jsou po tomto kole až jedenácté a čeká je na jaře tuhý boj o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překvapivě vedli nad favoritem

Mokré chtělo skvělou jízdu podzimem zakončit výhrou u papírového outsidera z Nových Hodějovic. Začátek zápasu ale neukazoval propastný bodový rozdíl mezi oběma týmy a domácí šli dokonce do vedení po brance Tomáše Cardy. Hosté ze hry moc neměli a tak si pomohli standardní situací, když střelu jejich kapitána dokázal brankář Rozycki vyrazit, ale dorážející Filip Paclík se už radoval. Do poločasu šli ale ještě do vedení domácí, když rukou zahrál jeden z hostujících obránců. Pokutový kop proměnil Petr Hrubý. Domácí tým tedy překvapivě vedl po prvním poločase 2:1.

Domácí prohospodařili dvoubrankový náskok a nemají ani bod

Druhá půle začala pro domácí skvěle a hezkou akci zakončil hlavou Jaroslav Mrkvička. Hosté byli odevzdaní, ale Hodějovice je sami dostali na koně. Po špatně rozehrávce snížil kapitán Petr Štumbauer. A za chvíli vyrovnal po standardce opět Petr Houska. Utkání spělo k remíze. Jenže v poslední minutě nařídil pokutový kop rozhodčí i pro hosty, když mu hodně v rozhodnutí pomohl Filip Paclík. Hostující Patrik Dvořák se nemýlil a Mokré tak odvezlo tři body a domácí opět nebrali ani bodík.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Další prohra o gól, kdy jsme vedli a měli mít zápas pod kontrolou. Branky soupeřům darujeme sami na zlatém podnose. Mokré nepředvedlo nic navíc, ale my jsme to nedokázali potrestat. Uvidíme na jaře, kde hrajeme většinu zápasů venku a dle mého názoru nás nečeká nic jednoduchého. Bodů jsme měli mít více.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - M. Rudolf [-] , R. Aibl [-] , P. Hrubý [-] , H. Blažek [-] , Z. Kroupa [-] , J. Schaffelhofer [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - J. Dvořák [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-] , D. Hrádek [-]

ŽK: 20. J. Rajtr , 25. M. Rudolf , 75. A. Lipták - 20. P. Houska , 30. D. Hrádek , 75. R. Beneda .
Hráči zápasu: F. Paclík , M. Vaňas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - MAREŠ František (N), HUTAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Mokré potvrdí podzimní formu vítězstvím.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů