Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub zvládl přestřelku s Mladým


Branky


11

Hned pět branek nabídlo utkání 14. kola III. třídy mezi mládskou rezervou a Černým Dubem. Tři body nakonec získal za výhru 3:2 hostující favorit, za něhož se prosadil Tomáš, Hojda a Schneider. Domácí tři minuty před koncem drželi remízový stav, bohužel jim bod nebyl přán. Po prohře tak zůstávají v tabulce devátí. To Černý Dub figuruje na druhé pozici o sedm bodů za vedoucím Mokrým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a nerozhodný stav

První poločas začali mnohem lépe hosté když skórovali hned na začátku zápasu. Ve 3. minutě poslal Kapoun křižnou přihrávku na nabíhajícího Ondřeje Tomáše a ten si poradil s vybíhajícím Dvořákem a přeloboval ho - 0:1. Další branku přidali v 19. minutě opět hosté. Radek Hojda si řekl pohybem o přihrávku a krásnou střelou do šibenice nedal Dvořákovi nejmenší šanci - 0:2. Hosté byli po většinu utkání aktivnější a více drželi míč na svých kopačkách. Třetí branku hostů mohl přidat Karafiát, ale jeho střelu vychytal Dvořák. Domácí se během třech minut dostali opět do zápasu. Nejdříve se ve 37. minutě prosadil hlavou Libor Szojka - 1:2. Tentýž hráč si ve 40. minutě naběhl na centrovaný míč a hlavou vyrovnal stav utkání - 2:2. Do kabin šli tak obě mužstva za remízového stavu.

Hosté v závěru urvali tři body

Druhou půli byli po většinu utkání opět aktivnější a hladovější hosté. V 50. minutě si na přihrávku od Karafiáta naběhl Welser, ale střelu uklidil vysoko nad branku. V 67. minutě si na centrovaný míč naskočil Schneider, toho však vychytal domácí brankář. Domácí se k ohrožení Holého branky dostávali jen málokdy a jejich šance končili většinou před velkým vápnem. V 75. minutě se do šance dostal Petroušek, ale trefil jen domácího brankáře. Hosté se jen tak nevzdávali a v 87. minutě se dostali opět do vedení. Na centr od Karafiáta si naskočil David Schneider a hlavou překonal domácího brankáře - 2:3. V 90. minutě se za domácí prosadil opět Szojka, ale jeho branku zastavil praporek pomezního rozhodčího. Černý Dub tak odváží z Mladého důležité tři body. 

Autor: Václav Welser ml.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): Možná to po minulém komentáři znít že zase brečím, ale ne. Výkon rozhodčího byl opět zoufalý. Ve 21 letech opustit kruh jen když jdu ze šatny a do šatny je strašný. To si můžou dovolit rozhodčí jako pan Hora a podobní, kteří na to mají věk a zkušeností a i tak to odpískají s přehledem. Nestěžuji si že píská proti nám, stěžuji si že píská otřesně na obě strany a bohužel my měli tu čest dva víkendy za sebou. To že jsme měli dva týdny za sebou stejného rozhodčího se mi taky ještě nestalo, ale budiž. A k hodnocení zápasu, rychle jsme prohrávali ale díky dobrému závěru první půle jsme se zase dostali do hry a vyrovnali na 2:2. Bohužel čtvrt hodiny před koncem jsme dostali na 3:2 a když se nám podařilo v 90. vyrovnat, tak nás o gól okradli pro naprosto evidentně vymyšlený ofsajd, i když hostující pomezní okamžitě přiznal že se umávl. Utkání bylo remízové a tak to mělo i skončit.




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Schuster [-] , M. Novotný [-] , A. Pešek [-] , J. Vokáč [-] , D. Vrzal [-] , P. Šimek [-] , T. Linhart [-] , M. Pešek [-] , V. König ml. [-] , M. Zemek [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - A. Trnka [-] , M. Liebl [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , V. Welser ml. [-] , P. Hošna [-] , F. Kapoun [-] , J. Zedek [-] , P. Kuba [-]

ŽK: 25. M. Schuster , 29. D. Vrzal , 39. A. Pešek - 85. P. Hošna .
Hráči zápasu: O. Tomáš , P. Hošna .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GAŽÁK Josef - HLAVÁČ Josef (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Miloš Schuster
Tip experta: výhra domácích

Kdybych řekl cokoliv jiného než výhru, tak bych se spoluhráčema nevydržel, i když to bude těžký zápas.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:29
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:05

Tip: výhra hostů