FOTO: Dívčice napravily zaváhání z předchozích kol a doma porazily Kamenný Újezd


Branky


2. M. Ježek , 10. K. Šíma , 12. M. Ježek , 27. P. Hezoučký , 51. M. Ježek , 65. M. Ježek , 90. P. Semrád - 54. J. Hájek (vl.) , 84. V. Kotalík
13

Fotbalisté Dívčic nedotáhli minulý týden zápas v Chrášťanech do vítězného konce. Ve 13. kole III. třídy si však zlepšili náladu, když na domácím hřišti porazili rezervu Kameňáku 7:2. Dívčičtí se tak po dvou remízách vrací na vítěznou vlnu, Kamenný Újezd po minulé výhře tentokrát padl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Domácí se prosadili už ve 2. minutě, kdy po centru Rejdala hlavou otevřel skóre kanonýr Michal Ježek. Kameňák mohl rychle srovnat, ránu Kotalíka zpoza vápna však lapil připravený Trčka. Další příležitosti nevyužili Hezoučký ani Ježek, ale domácí to nemuselo vůbec mrzet. Hezoučký nejprve v další příležitosti selhal, ale míč se mu vrátil. Tentokrát přihrával, a dobíhající Karel Šíma zvýšil na 2:0. Snížit mohl po rohovém kopu Červonyj, ale Petružálek si ho na poslední chvíli dokázal pohlídat. Vzápětí přišel další moment Michala Ježka. Domácí útočník si naběhl na pas Semráda a v úniku propálil bezmocného Augustu. A do poločasu to bylo už 4:0. Pavel Hezoučký si našel volné místo ve vápně a zblízka se nemýlil. Domácí využívali skoro všechny šance, hosté naopak příležitosti většinou nedotáhli do zdárného konce.

Domácí berou zaslouženě všechny body

Dívčice se nezastavily a pálily ostrými i po přestávce. Hattrick dokonal Michal Ježek, který utekl celé hostující obraně a střelou k tyči nedal brankáři šanci. V 54. minutě Kamenný Újezd dokázal snížit, Jiří Hájek si srazil střelu do vlastní branky. Gólostroj Dívčic se ještě nezastavil. Na 6:1 zvyšoval po pěkně zahraném rohu Semráda hlavou Michal Ježek, který přidal svou 22 trefu v sezóně. V 84. minutě hosté opět snížili, když po pravé straně utekl Komberec a perfektním centrem našel úplně samotného Viktora Kotalíka, který měl snadný úkol - 6:2. Při gólu na konečných 7:2 si Semrád s Ježkem vyměnili role, Ježek tentokrát přihrával a Petr Semrád se sám prosadil střelou z hranice vápna. Ve druhém poločase domácí hráči hodně polevili a svému soupeři dali mnoho příležitostí, naštěstí pro ně s nimi někdy naložili až hodně lehkovážně. Na kvalitě předvedené hry se určitě podepsal i těžký terén.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, že jsme opět doma vyhráli a potvrdili bod z venku. Do zápasu jsme dobře vstoupili, hráli jsme na rychlé brejky. První poločas 4:0 byl velice dobrý. Dobře jsme vstoupili i do druhého dějství. Vedli jsme 5:0, pak jsme trošku přenechali soupeři iniciativu, což mě malinko mrzí. Ale až šestý gól nás uklidnil. Velice nás těší, že jsme na podzim doma neprohráli.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - AMBROŽ Martin (N), BERNARD Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2019 09:52
Hodnocení zápasu
6. 11. 2019 09:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Miloš Schuster
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají za sebou tři zápasy bez výhry a už potřebují vyhrát. Takže to vidím na výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:29
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:05

Tip: výhra domácích