M. Zeman 19.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany zářily v úvodu, ale pálily šance, nakonec s Dívčicemi vybojovaly bod


Branky


19. M. Zeman - 42. M. Ježek
12

V minulé sezóně páté Chrášťany se zatím utápí v krizi, po jedenácti duelech mají na kontě sedm bodů při skóre 19:26. Dívčice zase nesbírají body na venkovních hřištích, kde vyhráli naposledny 25. srpna. Souboj dvou celků z opačných pater tabulky nenanabídl podle očekávání krásnou fotbalovou podívanou. Soupeři se nakonec rozešli s bodem za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodným výsledkem

Úvod duelu rozehráli domácí fotbalisté na jedničku. Už ve druhé minutě se Kremsa prezentoval pěknou ranou zpoza šestnáctky, která byla ještě tečovaná, ale Příhoda dokázal míč vyrazit. O chvíli později po centru Bahledy hlavičkoval opět Kremsa, ale hlavičkou těsně minul. Ve 13. minutě domácí dostali dárek. Rozhodčí Krčín pískl hodně rozporuplnou penaltu, ale hostujícící brankář Trčka se vyznamenal a pokutový kop vyrazil. V 19. minutě se už domácí dočkali. Byl u toho znovu Příhoda, který centroval z rohového kopu přímo do pokutového území, hlavičku Kremsy ještě Trčka vyrazil, ale na pohotovou střelu Martina Zeman a už neměl nárok. Další gól mohli domácí přidat hned o čtyři minuty později. Vomáčkův nedýchaný centr do vápna Svatoš jen prodloužil na zadní tyč, kde skluzoval Příhoda, ale ani on nedokázal dopravit balon do sítě. Hned vzápětí měli hosté také možnost kopat pokutový kop, ale ani kapitán Tvrzický nabídnutou příležitostí pohrdl. Dívčice dokázaly potrestat nemohoucnost domácích navýšit skóre a srovnaly. Potřebovalo na to však také tři veliké šance. Nejprve Hezoučkého přetažený centr našel Semráda, ten však zamířil vedle bližší tyče. O minutu později se hosté vydali do brejku a Ježek tentokrát pálil, sice překonal Lhotku, ale před brankovou čárou zasáhl skluzem skvělý Jedlička. Nakonec se Dívčice dočkaly. Kanonýr Michal Ježek vystřelil pravačkou a trefil se přesně k levé tyči a nedal Lhotkovi šanci. První poločas nabídl opravdu bojovný fotbal a do šaten se šlo za stavu 1:1.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhé půli se dlouho čekalo na šanci, pak ale přišly dvě hned za sebou. Nejprve hostující Ježek vyslal směrem na branku pumelici zpoza vápna a jen těsně minul spojnici pravé tyče a břevna. Vzápětí využil dobrého pasu Hezoučkého dívčický Valenta, ale ani ve své další dobré šanci neuspěl, střelou ze skluzu nepřekonal Lhotku. Blíže k rozhodnutí nakonec měli hosté. Semrád to vzal znovu na sebe, zleva si navedl míč až na střelu, přízemní pokus však dokázal zkrotit domácí brankář. Poté přišlo několik rohových kopů na obou stranách, ale ze žádného se gólově neurodilo. Největší šanci měl po jednom z rohových kopů na kopačce Semrád, ale ani on nedokázal přes velkou snahu míč dopravit do sítě. Poslední roh zápasu přistál přesně na hlavu Ježka, ten bohužel jen těsně minul domácí svatyni. Oba týmy tak berou bod, pro Chrášťany je teprve sedmý v sezóně. Domácí však po povedeném úvodu mysleli jistě na víc, pro hostující tým je ale bod spíše zklamáním.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): První poločas byl z naší strany hodně špatný, spousta nepřesností hlavně díky tvrdému terénu. Nebyli jsme schopní se dostat do pořádného útoku. Přesto jsme měli stoprocentní příležitost v podobě penalty. Ve druhé půli to bylo trochu lepší a naše útočná fáze zagresivnila. Potvrdilo se však, že nám chybí více hráčů, kteří umí zachovat chladnou hlavu v zakončení. Remíza je podle mě spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , M. Jedlička [-] , F. Bouda [-] - M. Koukol [-] , F. Vaníček [-] , P. Příhoda [-] , J. Vomáčka [-] - O. Bahleda [-] , P. Kremsa [-] -

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - V. David [-] , Š. Hájek [-] , J. Hájek [-] - K. Šíma [-] , L. Tvrzický [-] , P. Hezoučký [-] , P. Semrád [-] , J. Maňhal [-] - M. Ježek [-] , V. Valenta [-]

ŽK: 60. P. Svatoš .
Hráči zápasu: M. Zeman - P. Trčka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - GUNIŠ David (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 20:03
Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra hostů

Chrášťany se trápí od začátku soutěže, sice teď dvakrát vyhrály, ale na Dívčice to stačit nebude.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 23:42
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:36

Tip: výhra domácích