2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Dívčicemi a Černým Dubem vítěze nepoznal


Branky


11

Dívčice remizovaly v 10. kole III. třídy s Černým Dubem 2:2. Domácí se v prvním poločase ujali vedení, když vedoucí branku vstřelil Rejdal. Těsně před pauzou vyrovnával Liebl. Ve druhém poločase šli hosté do vedení Welserem a vypadalo to, že si odvezou všechny body. To odmítl dvě minuty před koncem zápasu kanonýr Ježek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Dívčičtí fotbalisté zůstali v úvodu zápasu myšlenkami nejspíš v šatně, neboť hned v první minutě nechali na pravé straně hodně prostoru hostujícímu Schneiderovi, který ale nedokázal pořádně vystřelit. Tato nebezpečná situace hostující hráče nabudila k větší aktivitě, kterou ale nedokázali proměnit ve vstřelení branky. Největší šanci měl po rohovém kopu Zedek, který hlavičkou protáhl gólmana Trčku. Domácí hráči kazili jednoduché přihrávky a nemohli se dostat do správného tempa. V 16. minutě se do ojedinělé šance dostal domácí Ježek, ten pro změnu hlavičkoval pouze doprostřed hostující brány. Na druhé straně přišlo vynucené střídání brankáře Trčky, který si obnovil zranění z Lipí. Když se hostujcící hráči nedokázali z několika šancí prosadit na své straně, tak přišel trest na té druhé. Po pravé straně utekl Hezoučký, nacentroval míč před branku, kde propadl až na Stanislava Rejdala a míč napálil pod břevno. Domácí se tak z první větší šance dostali do překvapivého vedení 1:0. V závěru prvního poločasu hosté tlačili víc a víc a po nedůrazu před domácí brankou vyrovnal Miroslav Liebl. Po první půli tak hráči odcházeli do šaten za nerozhodného stavu.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Druhá polovina byla od úvodních minut z obou stran hodně rozpačitá, neboť k vidění bylo plno nepřesností v přihrávkách a hra se kouskovala zbytečnými útočnými fauly. Když už se dokázali hráči na jedné či druhé straně dostat do zakončení, tak si s nimi dokázali poradit oba gólmani. Domácí fotbalisté se snažili něco vymyslet a když už to vypadalo, že půjdou do vedení přišla studena sprcha. Dívčický Petružálek odhlavičkoval míč přesně na nohu rozběhnutého Kapouna, ten našel před brankou Václava Welsera, který si prosmýkl kolem obránce a střelou k levé tyči nedal Kácalovi sebemenší šanci na zákrok - 1:2. Oba týmy se pak snažili vstřelit další branky, ale většinou vše ztroskotalo na přílišné zbrklosti útočníků. Hosté pomalu a jistě kráčeli za třemi body. Z omylu je ale vyvedli domácí v 88. minutě, když se Michal Ježek prodral po levé straně a zakončil podél pravé tyče. Oba týmy se pak v závěrečných minutách snažily o strhnutí zápasu na svou stranu, ale ani jednomu z týmů se rozhodující třetí branku přidat nepodařilo. Zápas tak skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Respektujeme sílu soupeře a bod má svou váhu, ale mrzí nás zahozené šance ve druhém poločase. Po neproměněných šancích musíme bod brát, Černý Dub pořád hrozil. Do utkání jsme nevstoupili dobře, sice jsme dali vedoucí gól, ale soupeř brzy vyrovnal. O poločase jsme si řekli, že půjdeme aktivně dál, šance jsme měli, ale neproměnili je. O tom fotbal je.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - Š. Hájek [-] , D. Petružálek [-] , J. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - P. Hezoučký [-] , J. Maňhal [-] , P. Semrád [-] , L. Tvrzický [-] - V. Valenta [-] , M. Ježek [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - P. Hošna [-] , V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-]

ŽK: 7. M. Ježek - 36. P. Hošna .
Hráči zápasu: L. Waldhauser .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:43
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 19:02

Tip experta: výhra hostů

Tady si dovolím drobet nabourat domácí suverenitu Dívčic. Nebude to jednoduché, ale věřím, že vyhrajeme. 1:2

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 08:57

Tip: výhra domácích