Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré zvládlo zápas v Kamenném Újezdu a drží si vedení na čele tabulky


Branky


12

Fotbalisté Mokrého dál pokračují ve skvělých výkonech a po i devátém kole zůstanou v čele soutěže. Hosté si připsali sedmou výhru sezony na hřišti Kamenného Újezdu, kde po gólech Tancera, Paclíka, Dvořáka a Štumbauera vyhráli 5:1. Za domácí pouze korigoval Fousek. Zatímco Mokré je dál v čele tabulky, Kameňák se i po tomto kole bude krčit na jedenáctém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Poslední tři zápasy jsem nekomentoval, byl jsem znechucen a tak po dlouhé době ze mě něco vypadne. Znechucení nebylo ani tak nad výkony aktérů na hřišti, ale chování trenérů, pomezních a bída ze strany rozhodčích. V těchto třech kolech jsme nasázeli čtyři regulérní branky a téměř kopali již odpískanou penaltu, ale připsali jsme si do tabulky jedinou trefu...čert to vem. Dobře pofňukal jsem si a teď už k fotbalu. Na zápas s vedoucím týmem jsme se těšili a věřili jsme ve skalp neporaženého. Není náhoda, že Mokré vede tabulku hrají organizovaně zezadu, mají silné hráče ve středu pole, hrají přímočaře a jsou schopni se prosadit. Už na sraz před zápasem byli všichni hodinu před výkopem. Musím říct, že v týmu, který jsem měl k dispozici, já nastoupil nejeden hrač Á týmu a myslím, že s takovým počtem pendlů jsme ještě nehráli, tím chci říct skoro mančaft na B-třídu. Počasí nás zrovna nehřálo a připomínalo podmínky někde hodně severo-východně od naší země, díky za kabáty alias Arséne Wenger. První poločas soupeř nechyboval, ale ani neexceloval. My jsme při bránění nechali otevřená okénka, kde se po dlouhém nákopu do vápna soupeř dvakrát lehce prosadil, trefil se Patrik Dvořák a Filip Paclík. Když k tomu přidám trochu smolnou srážku kluků ve středu pole je z toho branka do kabiny, opět v podání Filipa Paclíka. Naše jediná branka padla z rozběhlé akce po pravé straně, kde Rožby našel centrem Martina Fouska a ten s přehledem hlavou uklidil. Rozhodně bych nečekal, že to bude náš poslední zásah v tomto utkání. V kabině jsme si řekli, že je soupeř k poražení, mluvili jsme jak hrají a bylo jasné, že už se nikam nepoženou, ale my potřebujeme nutně kontaktní gól. 

Mokré je stále neporažené

Ve druhém poločase od 60. minuty jsme soupeře drtili, povedlo se nám několik akcí, jenže ty jsme nedokázali zužitkovat, zvonila tyč, břevno..gólman soupeře se zaskvěl při nájezdu. Zbytek šancí posbíral jak švestky. V podstatě Mokré bylo půl hodiny na lopatkách, měly přijít tvrdé údery v podobě branek, jenže nic. Soupeř to poctivě a dobře odbránil a ještě se jim povedlo konstruktivně založit tři brejkové akce, z toho dvě skončili v naší bráně, prosadil se Lukáš Tancer a Petr Štumbauer. Jak konstatoval náš čestný stratég Honza Kučera "Prohráli jsme si to sami vlastní nemohoucností". Líbilo se mi že i za stavu 1:4 soupeř dál hrál a nezdržoval, nezakopával.. trochu přiostřili a až na jeden moment hráli fair-play. Takže gratuluji a klobouk dolů. Myslím, že pokud se udrží pohromadě mohou postoupit. Příště opět doma a bude to Horní Stropnice, chce to fotbalově přehrát a prosadit se ať si soupeři nezvykají jezdit k nám pro body.

Autor: David Augusta



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Flecks [-] - M. Velát [-] , V. Šimek [-] , J. Havlíček [-] , J. Stegbauer [-] , F. Filip [-] - P. Dvořák [-] , M. Váša [-] , J. Rožboud [-] - M. Fousek [-] , J. Nejedlý [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - D. Hrádek [-] - L. Kos [-] , J. Dvořák [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-]

ŽK: 78. P. Dvořák - 24. P. Houska , 83. J. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Vaňas , V. Klement .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KUČERA Jan (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Na Kameňák se nám vloni vůbec nedařilo. Doufám, že budem pokračovat na vítězné vlně a do Kaměňáku si dojedem pro body. (4:1)

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů