2:1
(1:1)
22. F. Bouda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice vybojovala další výhru, doma porazila Chrášťany


Branky


15. J. Haňur , 80. V. Bušta - 22. F. Bouda
12

Během sobotního utkání panovalo poměrně chladné počasí a zejména v prvním dějství foukl občas nepříjemný vítr, ale alespoň ustal déšť. S přihlédnutím na téměř devedesátikilometrovou vzdálenost a panující počasí opanovalo domací arénu velmi obstojné množství hostujících fanoušků. S některými se dal fotbal v klidu u pivka probrat, jiní jej viděli až příliš jednostranně, což možná chvílemi vedlo i k vyhrocenějším okamžikům, ale to asi k fotbalu patří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Už ve 3. minutě se k zakončení dostal Tien Nguyen Pavel, zblízka Josefíka neprostřelil. O chvíli později se po autu prodral ke střele Boháč a řádně prověřil domácího gólmana jenž vyrazil jen k Tienovi, ale oslavy se znovu nekonaly. V 11. minutě se dočkali i domácí. Josefíkův výkop sklepl na půlce Haňur Holejovi načež rychlý únik nezakončil k radosti domácích Vladyka. Po čtvrthodině hry a Chovancově nákopu si důraznou a drzou hlavičkou prostrčil balon mezi beky Jindřich Haňur, po skluzu ve vápně vybíhajícího Lhotku šourákem prostřeli - 1:0. Chrášťany nesložily zbraně, naopak. Roh ve 22. minutě domácím propadl a v malém vápně zakončující Filip Bouda napálil míč do sítě - 1:1.  Po půlhodině zakombinovali hosté. Bahleda posunul do vápna kde Vaníček vrátil na úoveň penalty a Boháč spolu s dorážejícím hráčem Chrášťan nechal vyniknout Josefíka. Pak si poslední hráč Cherenev dal balon na dlouhou nohu, Bouda vystihl jeho úmysl, ale přímý souboj s gólmanem mu nedovoleně překazil ostře právě Chernev. Pět minut před koncem se po standardce Chrášťan ocitl nejvýšše Vaníček, vedle.

 

Domácí těsně před rozhodly o své výhře

Hned v prní minutě druhé půle po jinak přesvědčivém výkonu hostujícího stopera se po špatném odkopu ocitl ve střelecké pozici Haňur, mimo. V 54. minutě se po autu a hezké patičce zbavil soupeře Fajfrlík a poslal balon před bránu kde Haňur přestřelil. V 66. minutě prověřil z dálky domácího brankáře Bahleda. Za dalších jedenáct minut vybídl hezky k zakončení Haňura Holej. Hosté dokázali odvrátit alespoň na roh. Ten rozehrál Holej a na přední tyči se hlavou prosadil Václav Bušta - 2:1. Hosté otevřeli hru a měli vzadu okénka. Minutu před koncem základní hrací doby Holej vysunul Haňura, který vracel na penaltu, kde nabíhající Fajfrlík vybojoval po tečované střele roh. Nic z toho ale nebylo a domácí tak získali tři body a slaví čtvrté vítězství v nové sezoně. 

Autor: Lukáš Filek

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Při pohledu na tabulku jsme asi očekávali, že Chrášťany se asi porazí samy. Nebyl to vůbec jednoduchý zápas a soupeř byl více než vyrovnaný. Naše vítězství je tedy spíše šťastné než zasloužené. Nejdůležitější jsou však tři body doma. Snad jsme se pro příští zápas poučili.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Chovanec [-] , M. Vrobel [-] , J. Maršálek [-] , M. Fajfrlík [-] , D. Valenta [-] , S. Chernev [-] , J. Charvát [-] , J. Haňur [-] , J. Holej [-] , V. Bušta [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Jedlička [-] , F. Bouda [-] , M. Zeman [-] , J. Vomáčka [-] , M. Drozd [-] , J. Pešl [-] - F. Vaníček [-] , M. Boháč [-] - M. Pavlásek [-] , N. Tien [-]

ŽK: 25. V. Bušta , 35. S. Chernev - 16. M. Zeman .
Hráči zápasu: P. Josefík , J. Haňur .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - CHOVANEC Zdeněk (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Chrášťany se letos trápí, kluci ze Stropnice si výhru pohlídají. (5:1)

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích