Černý Dub porazil Včelnou a vrátil se na druhé místo tabulky


Branky


13

Fotbalisté Černého Dubu dál pokračují ve skvělé formě, když bodovali i v osmém utkání sezony. Na domácím hřišti porazili nevyzpytatelnou Včelnou 7:3, když o své výhře definitivně rozhodli zkraje druhé půle. Dvě branky zaznamenal kanonýr David Schneider a je tak nejlepším střelcem svého týmu s devíti zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli těsně domácí

Začátek zápasu začali lépe domací, když častěji drželi míč na svých kopačkách a lépe kombinovali směrem na hostující bránu. První vážnější šanci měli domácí v 8. minutě, když se k odraženému míči dostal Welser, ale střelou z první jen těsně přestřelil Cherkasovu bránu. Ale do vedení se dostali jako první hosté. Po zmatku ve 20. minutě před Holého bránou, Šálek posunul míč na Davida Tondla a ten přízemní střelou k tyči dostal hosty do vedení - 0:1. Hostům však vedení dlouho nevydrželo a domácí během 6-ti minut otočili zápas ve svůj prospšch. Ve 23. minutě Hošna vyvezl míč z obrany a přihrávkou mezi bránce vybídl Václava Welsera ke skórování, ten křižnou střelou vyrovnal stav utkání - 1:1. O tři minuty později už domácí vedli. Hosté nezachytili rozehrávku domácích, když Karafiát rychle rozehrál na Václava Welsera a ten střelou z 20-ti metrů nedal brankářovi šanci - 2:1. Další branku mohl přidat Hošna, ale branku nakonec přestřelil. Na rohový kop si ve 38. minutě naskočil Kuba, ale míč jen těsně minul Cherkasovu svatyni. O poločase šli tak do kabin spokojenější domácí.

Domácí si pohodlně dokráčeli pro tři body

Druhý poločas už byl pouze v režii domácích. Hned ve 46. minutě Schneider našel volného Jaroslava Zedeka ve vápně a ten se nemýlil - 3:1. O pět minut později přišla další branka. David Schneider nápřáhl ze střední vzdálosti a prostřelil hostujícího brankáře - 4:1. V 61. minutě se dočkali i hosté, Welser ztratil na středu míč a Šálkovu přihrávku proměnil Kamil Tobiáš - 4:2. Poté měli slovo opět domácí. V 68. minutě byl Cherkas krátký na Zedekovu střelu z hranice vápna - 5:2. Do střelecké listiny se zapsal i Patrik Hošna, když v 77. minutě přízemní střelou rozvlnil síť - 6:2. Ale Včelná dokázala ještě snížit, Tomáš Ondra se dokázal po přihrávce prosadit - 6:3. Poslední slovo utkání měli domácí. V 89. minutě se po závaru ve vápně dostal k míči David Schneider a propálil Cherkase 7:3. Černý Dub se díky vítězství posunul na druhou příčku v tabulce.

Autor: Václav Welser ml.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Petr Kuba (hráč): Se vší úctou k soupeři si dovolím tvrdit, že jsme byli většinu zápasu lepším týmem. Sice jsme si nechali dát zcela zbytečné góly, Včelnou jsme ale jinak přehrávali a především v kombinaci a ofenzivě v zápase dominovali. Také jsme si trochu vybrali štěstí a smůlu v zakončení z minulého zápasu v sobotu proměnili v sedm gólů. Na to že nám chyběla skoro celá středová řada, jsme podali výborný výkon a svědčí to o tom, že dokážeme jako tým jeden druhého nahradit.




Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - POJAR Pavel (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2019 22:28
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení zápasu

Tip experta: remíza

Včelná má letos výsledky nahoru dolu. Myslím, že jim tohle kolo vyjde a Black Dub potrápí. (2:2)

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích