Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn zvládl přestřelku s Dívčicemi a dostal se na druhé místo


Branky


16

Rezerva Týna doma porazila Dívčice v 8. kole 5:3. Hosté šli sice rychle do vedení, ale domácí dokázali nepříznivý výsledek otočit. Trefili se Ponec a dvakrát Švík. Dívčice se ovšem vrátily opět do utkání kontaktním gólem Rejdala. Konečné rozhodnutí padlo v 75. minutě, když se trefil Procházka a definitivně ukončil jakékoliv drama na závěr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek ve svůj prospěch

Hosté z Dívčic vstoupili do zápasu aktivně a hned v první minutě špatně vyhodnotil situaci domácí Maruška, Hezoučký nahrál na volného Petra Semráda a ten perfektně trefil pravý horní roh - 0:1. Hostující fotbalisté si vedení dlouho neužili, hned po rozehrání posunuli týnští míč na pravou stranu, tam přišel prohraný souboj a nahrávka na zcela samotného Vlastimila Švíka, který neměl problém dopravit míč do sítě - 1:1. Po bláznivém začátku se hra trochu uklidnila, naštěstí pro fanoušky jen do 10. minuty. Maruška našel centrem na velké vápno opět Vlastimila Švíka, ten hokejovým blafákem obešel gólmana Trčku a svým druhým gólem otočil stav utkání. Poté přišlo i několik dalších šancí na obou stranách. Střílet se pokoušeli V. Valenta nebo Strnad, ale veškeré pokusy letěly vysoko nad. Domácí hrozili spíše z brejků, největší šanci zazdil Švík. Ještě do konce poločasu ovšem diváci viděli dvě branky. O vyrovnání se postaral ve 32. minutě Michal Ježek, když přehlavičkoval celou týnskou obranu včetně gólmana Kubíka. O sedm minut později ale hosté chybovali v obraně a Lukáš Ponec vyrazil do samostatného úniku a díky svému důrazu a i notné dávce štěstí zakončil pěkně po zemi k pravé tyči – 3:2. Poločas tedy skončil těsným vedením domácího týmu. Na nedostatek branek si rozhodně nemohl nikdo stěžovat.

Domácí berou všechny body

Týn nad Vltavou si druhý poločas pohlídal a v ofenzivní podívané dále střílel góly. V 56. minutě se domácí radovali počtvrté, když v osobním souboji přetlačil Jan Mezera obránce Dívčic a hlavičkou přehodil bezmocného brankáře Trčku. O tři minuty později se hosté vrátily do utkání. Vladimír Valenta se proháčkoval ve vápně až k brankáři Kubíkovi, který včasným vyběhnutím zmařil pokus dívčického záložníka, jenže míč se odrazil k nohám Stanislava Rejdala a ten tvrdou střelou už nedal brankáři šanci - 4:3. Dalších deset minut se hosté tlačili dopředu, snažili se nepřiznivý stav zvrátit, bohužel jim to už v tomto zápase nebylo přáno, a tak udeřilo na druhé straně. Pátý gól vsítili domácí po další rychlé akci. Martin Procházka si naběhl na roh Tomky a střelou z hranice vápna uklidil balon do sítě. Dívčice se nehodlaly vzdát, ale nepřesností přibývalo a ke konci to byla spíše křeč než reálné ohrožení brankáře. Poslední minuty zápasu se odehrály na půlce domácích, kde přišlo několik rohových kopů a i následných brejků do otevřené obrany hostí, ani jedno mužstvo ale branku nevstřelilo a utkání tedy vyhrála domácí Olympie 5:3. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Oldřich Lukeš (hráč): Začátek zápasu obě obrany zaspaly. První šance oba týmy zkuseně proměnily a po dvou minutách bylo skóre 1:1. Hosté zakončovali ze slibných pozic mimo branku. První poločas jsme se spíše bránili a z protiútoků jsme dokázali vsítit dva góly do poločasu. Druhý poločas jsme zlepšili přihrávku a hosté otevřeli obranu. Přidali jsme gol, ale vzápětí zase inkasovali. Vítězství rozhodl Prochy ranou z poza vápna. Hosté nás ještě zatlačili a měli několik standardek z rohu, ale gol nepřidali. V závěru jsme my mohli přidat góly, ale řešení situací SÁM NA GOLMANA je stále nad naše síly.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Řekl bych, že domácí si šli za třemi body daleko více. Myslím si, že první poločas jsme začali velice dobře a aktivně, vytvořili jsme si dvě tři gólové šance, neproměnili jsme je. Druhý poločas jsme chtěli hrát aktivně a z výsledkem něco udělat, bohužel nás sráží zbytečné chyby ze kterých dostáváme dost laciné branky. Ztráta bodů nás samozřejmě mrzí, ale takový někdy bývá fotbal.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - M. Ponec [-] , J. Mezera [-] , L. Lagron [-] , V. Švík [-] , K. Klein [-] , O. Lukeš [-] , M. Tomka [-] , L. Ponec [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - Š. Hájek [-] , S. Rejdal [-] , L. Waldhauser [-] , J. Valenta [-] - P. Hezoučký [-] , P. Semrád [-] , J. Maňhal [-] - V. Strnad [-] , V. Valenta [-] , M. Ježek [-]

ŽK: 87. O. Lukeš - 73. P. Trčka .
Hráči zápasu: V. Švík , M. Tomka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - HUDEČEK Antonín (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Lukáš Filek
Tip experta: výhra domácích

Jeden ze šlágrů kola. Podle tabulky naprosto vyrovnané. Dívčice jsem hrát neviděl, ale jak jsem již zmínil doma je doma.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích