1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí si z Horní Stropnice odváží bod


Branky


14

Oba týmy si vypracovaly během celého zápasu pár dobrých šancí, dokázaly proměnit však jen jednu a tak zápas skončil zaslouženou remízou. Pozitivem pro hostující hráče je, že zvládli se soupeřem běhat celý druhý poločas přes značnou nevýhodu terénu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Další venkovní utkání, další daleký výjezd - tentokrát hráči Lipíčka zamířili do Horní Stropnice. Ještě před prvním hvizdem byl důležitý los, který k nám byl příznivý a tak jsme hráli první půli z kopce dolů. Úvod zápasu byl aktivní z obou stran. Jeněk v útočné akci dokázal prostřelit gólmana Stropnice, slabou střelu ale dokázal na brankové čáře zastavit stoper domácích. Horní Stropnice zahrozila ze standartní situace, nikým nehlídaný hráč hlavou z malého vápna přestřelil branku Macháčka. V dalších minutách stříleli M. Svoboda s Wegenkittlem, ani jeden netrefili domácí branku. Ve 14. minutě šlo Lipíčko do vedení. Kastl z levé strany přenesl míč napravo na nabíhajícího Wegenkittla, který vrátil balón na penaltu, kde nikým nehlídaný Lukáš Kruťko prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. Domácí mohli hned odpovědět. Pěknou kombinací a míčem za obranu Lipíčka se dostali do vyložené šance, kterou však zlikvidoval dobrým zákrokem Macháček. Na druhé straně měl po centru Jeňka na hlavě jasný gól Kruťko, branku Stropnice netrefil. Pěknou střelu ze standartní situace předvedl Mojžíš, domácí brankář vyrazil míč na roh. Střely Kastla a Mojžíše letěly těsně nad domácí branku. Do kabin se tak šlo za výhodného stavu pro nás.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz

V první půli až na sluníčko v očích hostujícího gólmana panovalo příjemné fotbalové počasí čehož v prvním dějství využívalo zejména Lipí. Už v 1. minutě musel zasahovat proti Tomáši Jinkovi Josefík, šourák do brány vytáhl zkušeným zákrokem a následně rozehrál Holej. Ve 13. minutě mohli hosté slavit! Z levé strany hřiště se Lipí prokombinovalo až do malého vápna kde Wegenkittel byl u balonu dříve a poslal ho zpátky na penalty. Dobíhající kapitán Kruťko si už mohl vybrat z odkryté kasy - 0:1. O chvilku později vybojoval poskakující míč na vápně Fajfrlík, jeho nesmělý pokus skončil o kousek vedle. Jen minutu na to se po "Barcelonské" rozehrávce odzadu a po krásné Maršálkově výzvě ocitl v šanci Trojan, jeho zakončení z úhlu hosté odvrátili alespoň na roh. Po dvaceti minutách hry se po pěkném centru Jeněka zjevil nejvýše znovu osamocený Kruťko, nad. Ostrou pravačkou se ve 23. minutě ze standardky prezentoval Mojžíš, domácí gólman musel s námahou odvracet na roh. Exodus pro domácí nebyla ani 31. minuta kdy skákavý balon z dálky napálil kdo jiný než Mojžíš a rozvlnila se horní síť. 

Autor: Lukáš Filek

Oba týmy nakonec berou bod

Začátek druhého poločasu patřil Lipíčku. První akci ještě zastavil ofsajd, v němž se ocitl Kastl. Následující šance nedokázali proměnit Jeněk s Mojžíšem a tak přišel trest. Domácí z vlastní poloviny nakoply pěkný míč na pravou stranu, kde domácí David Valenta utekl Boháčovi a zakončil přesně k tyči - 1:1. Lipí se snažilo kombinovat, finální přihrávky byly bohužel nepřesné. Macháček dlouhým výkopem vybídl k zakončení Říhu, ten však se svou šancí nenaložil dobře a poslal míč domácímu gólmanovi do náruče. Ze standartní situace netrefil branku Holinka. I domácí se po nedůrazu Lipí dostali k zakončení, střela letěla mimo tři tyče. V 70. minutě přebrala otěže zápasu Stropnice, Lipí přežilo nepovedenou desetiminutovku zápasu bez újmy. Ke konci zápasu naši hráči ještě našli síly k napadání. Po pěkném centru Říhy mohl tři body pro Lipíčko vystřelit Kruťko, hlavou nezamířil přesně. Poslední střelu si ještě připsal Říha. Poté rozhodčí bez jakéhokoliv nastavení zápas ukončil.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz

Ve druhé půli ubylo šancí a domácí minimálně srovnali krok. Přesto se hned po čtyřech minutách a hezké uličce Wegenkittela musel činit Josefík, roh. Hosté se dál nebáli vystřelit z dálky. V 53. minutě se po krásném Trojanově pasu z vlastní půlky nejen rychlostně prosadil Valenta, když utekl hostujícím zadákům a prostřelil vybíhajícího Macháčka - 1:1. V 65. minutě trefil ze slibné pozice jen do boční sít Wegenkittel. Dnes málo viditelný Haňur o sobě dal vědět vyhraným soubojem na půli hřiště, následnou pobídku Valenty nevyužil v osobním souboji Trojan. Po pár chvílích a dobré práci na křídle centroval Valenta, nato z těžké pozice trefil Trojan jen dobře vyběhnuvšího Macháčka a z druhé vlny nabíhající Chernev napálil svůj volej nad. V 82. minutě se po standardce hostí ocitl osamocený Kruťko nade všemi a na zadní tyči hlavičkoval nepřesně.  

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Je to takový náš evergreen, kdy poločas necháme hrát soupeře a poločas zas hrozíme my. Dneska to stačilo "jen" na bod, který byl vzhledem k průběhu zápasu asi i spravedlivý. Lipí se nebálo střílet, ale my jsme vytěžili z minima maximum.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Chovanec [-] , M. Vrobel [-] , J. Maršálek [-] , M. Fajfrlík [-] , D. Valenta [-] , S. Chernev [-] , M. Kusák [-] , J. Haňur [-] , J. Holej [-] , V. Bušta [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - Z. Kastl [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , T. Jeněk [-] , T. Jinek [-] , O. Wegenkittl [-] , J. Říha [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 24. V. Trojan , 76. V. Bušta , 82. J. Holej - 85. Z. Kastl .
Hráči zápasu: D. Valenta - L. Kruťko .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - MAREŠ František (N), MAREŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Petr Hrubý
Tip experta: výhra domácích

S oběma jsme se již utkali a myslím, že se bude jednat o vyrovnané utkání, které může rozhodnout nepříjemně prostředí, které je ve Stropnici pravidlem - 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů