Dívčice daly oslabenému Lišovu deset branek, dva hattricky si připsal Ježek


Branky


3. V. Valenta , 14. M. Ježek , 18. V. Strnad , 24. V. Strnad , 31. M. Ježek , 40. M. Ježek , 43. M. Ježek , 66. M. Ježek , 71. M. Ježek , 78. J. Valenta - 86. J. Vojč
15

Další domácí vítězství a posun na druhou příčku tabulky zaznamenaly Dívčice po jednoduchém domácím vítězství nad oslabeným Lišovem, který přijel pouze v devíti lidech. Dívčičtí nasázeli lišovským hned deset branek, šestkrát se trefil útočník Michal Ježek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Domácí vstoupili do duelu aktivně a Vladimír Valenta se už ve 3. minutě nebezpečně probil do pokutového území a tvrdou ranou pod břevno otevřel skóre zápasu. Hosté míč příliš nekontrolovali, ale dokázali zahrozit z brejku. V ojedinělé šanci Klabouch sprintoval po pravé straně a zpětnou přihrávkou vybídl ke střele Fiktuse, tomu však zakončení z první z penaltového puntíku vůbec nesedlo. Ve 14. minutě přišla první branka Michala Ježka, když se trefil hlavou po krásném rohovém kopu Hezoučkého. Poté přišly dvě branky Václava Strnada, který se prosadil díky svým individuálním schopnostem. Od 30. minuty proměnil Michal Ježek další tři velké šance a poločas skončil 7:0 pro domácí. Nutno podotknout, že skóre mohlo být mnohem vyšší, ale proměnit veškeré šance je téměř nereálné.

Jednoduché vítězství domácích pokračovalo i ve druhé půli

Druhá půle probíhala v o poznání nižším tempu - domácí se nikam nehnali. Jenom si nahrávali a do větších brankových šancí se nedostali. Domácí tým však neměl dost a v dalších šancích už si počínal přeci jenom efektivněji. Další branku přidal v 66. minutě Michal Ježek, když propálil brankáře Maršána po osmé. V 71. minutě přidal svou šestou branku Michal Ježek a ukázal, že je velkou posilou. V šesti zápasech vstřelil už 14 branek a suverénně vede tabulku kanonýrů. V dalších šancích se zjevili opět Strnad, Semrád nebo Lukáš, ale buď výborně zasáhl Maršán, nebo mu pomohla branková konstrukce. Desátého zářezu se Dívčice přeci jen dočkali, dvanáct minut před koncem poslal Tvrzický do úniku Jana Valentu a ten chytře přehodil hostujícího brankáře a završil povedený zápas svého mančaftu. Rezerva Lišova se dočkala těsně před koncem alespoň čestného úspěchu v podobě povedené střely Jana Vojče. Dívčice si tak velice snadno došly pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Hodnocení je z mé strany hodně složité. Lišov přijel pouze s devíti hráči a na utkání to samozřejmě bylo znát. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit se hned desetkrát a vylepšit si skóre. Měli jsme chuť do hry a vytvořili jsme si hned několik dalších šancí a z toho pramenilo tolik branek. Občas to vypadalo na holomajznu, ale když soupeř přijede z málo lidmi, tak to prostě v hlavě máte. Klobouk dolů před lišovskými, že utkání neodpískali a se ctí dohráli.




Počet diváků: 85. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - AMBROŽ Martin (N), MLÝNEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2019 15:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Petr Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Tipovat béčka je vždy ošidné. Domácí se snaží hrát celkem fotbal, zkusím jedničku - 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích