Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Hodějovice prohrály doma se Včelnou


Branky


14

První zápas 7. kola III. třídy mají za sebou i týmy Nových Hodějovic a Včelné. Fanoušci se rozhodně nenudili, protože viděli hned pět gólů a výhru 3:2 hostujícího celku. Zajímavostí je, že všechny branky padly v první půli během třiceti minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Nové Hodějovice nastoupily po týdnu opět na svém trávníku, který nenahrává žádným velkmým kombinacím. Nicméně první poločas nabídl pro lidi dobrou podívanou s velkým množstvím šancí i gólů na obou stranách. Vše načal domácí Libor Pokorný, který využil hrubky domácího brankáře. Následující tři branky ovšem přidali borci ze Včelné, konkrétně Vít Šálek, Zdeněk Medula a Vojtěch Žondecký. Ti dobře využili chyb domácích hráčů a vyřešili všechny akce s přehledem a k jejich radosti. Na rozdíl jediné branky pak snížil Hynek Blažek, který procpal míč do branky svým důrazem. Do konce poločasu ještě spálil samostatný nájezd Tobiáš, který si udělal z obránců domácích kužely.

Ve druhé půli se diváci branek nedočkali

Ve druhém poločase chtěli domácí s výsledkem něco udělat a jejich nasazení tomu i odpovídalo. Poměrně i přitlačili Včelnou na jejich polovinu, ale vyloženou šnaci si vypracovali pouze jedinou, když Mrkvička z malého vápna hlavou trestuhodně minul. Pravdou ale je, že nebezpečnější co se týče gólových příležitostí, byli hráči Včelné a jen velké štěstí a brankář Rozycki uchránili domácí od čtvrté inkasované branky. Utkání tak skončilo výhrou hostující Včelné. Utkání odřidil rozhodčí Pileček.

Autor: Petr Hrubý

 



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Když nebudeme bodovat doma, těžko se tabulkou budeme posouvat směrem nahoru. Včelná měla více šancí a z tohoto pohledu zaslouženě vyhrála. Pozitivem je, že jsme duhou půli odmakali a chtěli s výsledkem něco udělat. Nejlepší hráči od nás byli brankář Rozycki a obránce Aibl. Druhý jmenovaný se v pozdních hodinách po životním výkonu rázem jmenoval kapitánem týmu, tak uvidíme příště, třeba nám to přinese štěstí.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - M. Rudolf [-] , P. Hrubý [-] , H. Blažek [-] , Z. Kroupa [-] , J. Schaffelhofer [-] , P. Kastl [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - L. Matoušek [-] , V. Adamovský [-] , L. Krajčír [-] , P. Pešl [-] - V. Žondecký [-] , P. Tobiáš [-] , D. Tondl [-] , Z. Medula [-] - V. Šálek [-] , K. Tobiáš [-]

ŽK: 75. M. Rudolf - 38. P. Tobiáš .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: PILEČEK Josef - SAIKO Oldřich (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Petr Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Předně bych chtěl říci, že na žádost Včelné se utkání odehraje v Hodějovicích. Vyhrát potřebujeme, pár lidí nám bude chybět, i přesto věřím, že uspějeme a body zůstanou doma - 4:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů