2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí rozhodlo o výhře nad Kamenný Újezdem už v prvním poločase


Branky


13

Šlágr kola pro Lipí! Domácí fotbalisté v rámci 5. kola III. třídy porazili na domácí půdě rezervu Kameňáku 2:0, když o své výhře rozhodli už v průběhu prvního poločasu. Střelecky se prosadili Tomáš Jeněk a Lukáš Kruťko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly první poločas

Začátek zápasu byl v naší režii. Velice aktivní byly vepředu hrající Wegenkittl, Jeněk a Kruťko. Avšak hlavičky právě Weggenkittla a Kruťka skončily těsně mimo branku, Jeněk trefil centrem prvního bránícího hráče. Kamenný Újezd zahrozil po deseti minutách hry. Špatně jsme zahráli roh, soupeř se okamžitě vydal do útoku, avšak střela doprostřed brány nemohla chytajícího Zvánovce ohrozit. V patnácté a šestnácté minutě jsme viděli dvě akce jako přes kopírák. Weggenkittl vyslal krásnými kolmicemi Jeňka do vyložených šancí. Poprvé si ale Jeněk míč špatně zpracoval a podruhé branku přestřelil. V 17. minutě minutě si Tomáš Jeněk spravil chuť. Říha roztáhl hru na nabíhajícího Kruťka, který z ostrého úhlu zkusil prostřelit gólmana. Ten tvrdou střelu vyrazil pouze před sebe, kde dorážel Tomáš Jeněk, který ještě trefil bránícího hráče a od něj se míč konečně dostal do branky - 1:0. I nadále jsme pokračovali v útočném snažení. Říha předvedl střelu levačkou, gólman hostí nejistým zákrokem vyrazil na roh. Následovali další průniky Wegenkittla a Jeňka, avšak gólem neskončily. Ve 34. minutě jsme se mohli radovat podruhé. Dušek poslal krásný balón na zadní tyč, kam si naběhl Lukáš Kruťko a nikým nehlídaný poslal hlavou míč ke vzdálenější tyči - 2:0. Před koncem poločasu se v útočné akci objevil Boháč, vybojoval míč pro Říhu, který odcentroval na zadní tyč. Bohužel oba naši nabíhající hráči běželi na přední tyč. A tak se šlo do kabin za příznivého stavu.

Druhý poločas branku nepřinesl, ale přinesl tři body domácím

Druhý poločas začal o trochu lépe soupeř. Byl aktivnější. Trestný kop zahráli ale pouze do středu branky. Poté už přebrali iniciativu Jeněk a Kruťko, Říha zahrával trestný kop, avšak také pouze doprostřed. V 53. minutě předvedl dva skvělé zákroky Zvánovec, ihned výkopem vysunul Wegenkittla, který šel sám na bránu. Bohužel trefil gólmana. Pak jsme do konce zápasu viděli mnoho dobře se rozvíjejích kombinací, bohužel s nepřesnou finální fází. Centry byly příliš dlouhé, střely slabé nebo se nám nepovedlo zpracování. Proto se stav zápasu již nezměnil. Lipíčko podalo pěkný týmový výkon podpořený individuálními kvalitami jednotlivých hráčů, a tak zaslouženě vyhrálo nad "Kameňákem" a získalo 3 body.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
M. Zvánovec [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , J. Dušek [-] , D. Kouba [-] , Z. Kastl [-] , T. Jinek [-] , O. Wegenkittl [-] , J. Říha [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Flecks [-] - P. Petkov [-] , J. Vlček [-] , V. Šimek [-] , L. Fousek [-] , J. Havlíček [-] - J. Rožboud [-] , J. Michalec [-] , M. Buczek [-] , J. Komberec [-] - V. Kotalík [-]

ŽK: 78. Z. Kastl , 89. D. Kouba .
Hráči zápasu: M. Zvánovec , L. Kruťko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - VONDROUŠEK David (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Radek Lukáš
Tip experta: výhra domácích

4:1. Lipí je na domácím hřišti tradičně silné a bude chtít odčinit předchozí porážky.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích