Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák zlomil Nové Hodějovice do poločasu, nakonec vyhrál 7:1


Branky


13

Fotbalisté Kameňáku v 5. kole III. třídy zvítězili doma nad Novými Hodějovicemi hladce 7:1. O celém utkání rozhodlo úvodních pětačtyřicet minut. Dvakrát se trefil Viktor Kotalík, po jedné trefě přidal Stegbauer a Sládek. Ve druhém poločase došlo k další úpravě skóre, když svou třetí branku přidal útočník Kotalík, za hosty se trefil Kastl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Doma znovu plný počet bodů a to se počítá. Ale prvně chci poděkovat za pěknou diváckou kulisu, která dorazila v neděli na hřiště i za chmurného počasí. Ceníme si každého fanouška, hlavně těch kteří jsou s námi i když se nedaří. Zápas se staro-novým účastníkem soutěže nám vyšel, to co jsme si řekli v kabině sklízelo ovoce na hřišti. Takhle se musí hrát doma. Prosadili jsme se v koncovce a sbíráme sebevědomí do dalších bojů. Věřím, že kluci se rozehrávají do střelecké a pohodové herní formy. Gólová přehlídka měla své adepty na branky roku, jako když z trestného kopu natáhl Štegby a propálil z dobrých 25-ti metrů hostujícího brankáře. Nebo když svojí první branku v kameňáckém dresu rozvlnil bombou Tomáš Flecksa. Uznání patři Viktorovi, napravil sobotní kolaps za A-tým a deklasoval soupeře třemi góly. Jen mě trochu mrzí, když slyším ohlasy bez respektu ke kvalitě soupeře, který v předešlých třech utkáních hrál vyrovnané zápasy a nastřílel devět branek. Jednoduše jsme Hodějovicím aktivním dostupováním a napadáním nedovolili hrát. Těžko se z toho dostanete, když se nedaří rozehrávka, každý míč končí protiútokem. Potom nikdo nechce hrát a vypadá to, že chvílemi chcete být už doma v obýváku. Určitě, to znáte. Když se soupeř nadechl, tak už bylo po zápase. Výsledné skóre je zásluhou našich borců a né prezentací soupeře. Zdar a držte nám palce proti Lipí. Bude to pěkný zápas.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
P. Petkov [-] - L. Fousek [-] , J. Havlíček [-] , V. Šimek [-] , J. Stegbauer [-] - J. Komberec [-] , J. Rožboud [-] - V. Kotalík [-] , M. Fousek [-] - M. Sládek [-] , F. Filip [-]

FC Nové Hodějovice
M. Tibitancl [-] - J. Schaffelhofer [-] , J. Rajtr [-] , P. Kastl [-] , M. Hrdlička [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-] , R. Aibl [-] , J. Trachta [-]

ŽK: 24. J. Komberec - 58. M. Jáchym , 77. J. Mrkvička .
Hráči zápasu: V. Kotalík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KUČERA Jan (N), MORONG Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

K. Újezd dokáže hrát na svém hřišti pěkný fotbal a věřím, že v nedělním zápase vyhrají a připíšou si všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza