Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhru Lipí veze z Chrášťan


13

Fotbalisté Lipí po nepovedeném začátku konečně získaly tři body na hřišti Chrášťan, kde po gólech Kruťka, Jinka a hattricku Wegenkittla vyhráli 5:1. Za domácí se prosadil Vomáčka. Zatímco Lipí poskočilo na desáté místo, Chrášťany se i po tomto kole budou krčit na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější hosté

Do Chrášťan Lipíčko odjíždělo s oslabeným kádrem, omluvenku poslalo hned deset hráčů a tak se trenér Pavel Kočer musel spokojit s pouze jedním náhradníkem. K prvnímu zakončení se díky nedůrazu dostali domácí, branku však neohrozili. V 7. minutě šlo Lipí do vedení. Po centru do vápna se hlavou do protipohybu domácího gólmana prosadil Lukáš Kruťko - 0:1. Chrášťany hrozily hlavně po levé straně, finální přihrávkou vždy trefily prvního bránícího hráče. Po chybné rozehrávce domácích pálil Wegenkittl, gólman tvrdou střelu vyrazil na roh. Rohový kop zahrával Skála, na malém vápně si na něj naskočil nikým nehlídaný Ondřej Wegenkittl a hlavou zakončil přesně k tyči - 0:2. V utkání bylo k vidění velké množství faulů a nepřesností. Po dlouhém nákopu vyhrál na půli hřiště souboj Wegenkittl, domácí už měli odražený míč na svých kopačkách, ovšem další nedomluvou se k míči probojoval dotírající Ondřej Wegenkittl, přesprintoval domácího stopera, pak ho ještě "vykoupal" a zakončil k tyči - 0:3. Chrášťany se dostávaly na útočnou polovinu pouze dlouhými nákopy, které však neměly šanci na úspěch. Po faulu na Jeňka zahrával standardku Wegenkittl, střelu zastavilo břevno, do kabin se tak šlo za velice příznivého stavu pro hosty.

Wegenkittl zkompletoval hattrick a hlavně díky němu si hosté odváží tři body

Druhou půli začal výborným zákrokem Macháček, který vyběhl na dlouhý centr a hlavou ho uklidil do bezpečí. V další akci Jeněk posunul míč na Wegenkittla, který přenesl míč na druhou stranu na nabíhajícího Říhu, který však v těžké pozici hlavou netrefil domácí branku. Chrášťany zahrávaly standardní situaci, zakončení z přetaženého centru na poslední chvíli zachránil Z. Jinek. Wegenkittlův dlouhý aut prodloužil do vápna Kruťko, k míči se dostal Zdeněk Jinek a prostřelil domácího gólmana - 0:4. Chvíli na to byl k vidění jediný gól domácích. Chrášťanský hráč přešel od autové čáry až doprostřed, vystřelil, Macháček střelu vyrazil a pro Josefa Vomáčku již nebyl problém doklepnout míč do prázdné branky - 1:4. Od 60. minuty se hráči na hřišti začínali hádat, utkání už moc fotbal nepřipomínalo. Hra byl rozkouskovaná velkým množstvím faulů, míč byl často v zámezí. Přece jen jsme viděli ještě jednu gólovou akci. Říha na půli hřiště obehrál protihráče a poslal dlouhý balón na nabíhajícího Ondřeje Wegenkittla, který završil hattrick - 1:5. Za zmínku ještě stojí akce M. Svobody, který si na vlastní půli vzal balón, před vápnem si narazil s Kruťkem, na tvrdší střelu mu již nezbyly síly. Rozhodčí pak hvízdl do píšťalky a zápas ukončil. Utkání moc fotbalové krásy nepobralo, nicméně kombinačnímu fotbalu nenahrával ani příliš nerovný terén. Pro Lipí jsou však důležité tři body a dobrý týmový výkon.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
J. Král [-] - M. Zeman [-] , M. Jedlička [-] , P. Svatoš [-] , J. Vomáčka [-] - O. Galuška [-] , M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] - M. Koukol [-] , R. Drozd [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - D. Skála [-] , P. Klečka [-] , Z. Kastl [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-] , J. Dušek [-] , J. Mojžíš [-] , M. Svoboda [-] , O. Wegenkittl [-] , J. Říha [-]

ŽK: 40. D. Skála , 62. J. Říha .
Hráči zápasu: O. Wegenkittl , L. Kruťko .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BROM Josef - BOHÁČ Miroslav (N), STRÁDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak, po našem nevydařeném vstupu do nové sezony, konečně prolomíme trápení. Chrášťany ke všemu budou hrát bez svého nejlepšího střelce R. Drozda, který se nechal minulé kolo vykartovat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza