Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby v Lipí ovládlo Mokré


Branky


11

Souboj domácího Lipí s hostujícím Mokrým přinesl zajímavou podívanou. Před více než osmdesátkou diváků měli domácí nakročeno k zisku tří bodů, po přestávce ale svůj náskok prohospodařili a nakonec podlehli výsledkem 2:4. Fotbalisté Lipí mají po dvou zápasech jen jeden bod, Mokré zatím bezchybné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky: O uplynulém pouťovém víkendu jsme odehráli první domácí zápas letošní sezóny. Soupeřem nám byl rival z nedalekého Mokrého. Ve 24. minutě se soupeř dostal do vedení, když se mu podařilo nás vykombinovat z levé strany. Avšak tento stav netrval dlouho. Ve 31. minutě Moravec roztáhl hru doleva na Kašeho, který vystřelil šajtlí a míč skončil v síti - 1:1. Ve 40. minutě předvedl parádu Svoboda M. Jeho střela skončila v šibenici soupeřovy branky. Do šatny jsme tak odcházeli za příznivého stavu.V 58. minutě však stačil soupeř vyrovnat a v posledních 12 minutách přidat ještě další dvě branky, čímž zvrátil výsledek na svojí stranu.

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Hezký zápas, na krásně připraveném hřišti. Škoda zbytečných faulů ke konci zápasu na obou stranách.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Dušek [-] , Š. Svoboda [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , D. Vondroušek [-] , P. Moravec [-] , T. Jinek [-] , O. Wegenkittl [-] , J. Říha [-]

TJ Mokré
J. Hrabánek [-] - P. Houska [-] , P. Hála [-] , R. Beneda [-] , R. Rottner [-] , Z. Šedivý [-] , V. Lisner [-] , M. Kössl [-] , L. Tancer [-] , V. Klement [-] , P. Štumbauer [-]

Hráči zápasu: J. Hrabánek , L. Tancer .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra domácích

Lipíčko se musí vyrovnávat s absencí zraněného špílmachra Holinky, i bez něj ale budou patřit mezi favority soutěže a potvrdí to i při svém prvním domácím utkání sezóny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích