3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub si po minulém týdnu spravil chuť a porazil Nové Hodějovice


Branky


11

V rámci 3. kola III. třídy přivítali na svém hřišti v Homolích fotbalisté Černého Dubu hráče Nových Hodějovic. Domácí byli v utkání aktivnější a hostující hráče herně přehrávali. Během utkání si vytvořili několik šancí, které na rozdíl od hostů proměnili. Ti dokázali hostujícího gólmana Šinka překonat hned třikrát, díky čemu zvítězili v utkání 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Začátek zápasu začali lépe domácí, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách. Na první branku si diváci museli počkat až do 29. minuty. Bakalář se na středu dostal přes dva hráče a přihrával osamocenému Davidu Schneiderovi, ten překonal vybíhajícího Šinka - 1:0. Ve 33. minutě mohli hosté vyrovnat, ale Holý krásným zákrokem chytil Janovského hlavičku. Zato domácí do poločasu stihli ještě navýšit vedení. Na centrovaný míč Welsera si naběhl Jaroslav Zedek a na dvakrát dostal míč od branky - 2:0. 

 

Černý Dub bere všechny body

Na začátku druhého poločasu hosté snížily vedení, když se v 50. minutě z přímého kopu prosadil Petr Hrubý - 2:1. Domácí dokázali odpovědět brzy a v 59. minutě se skore opět měnilo. Na Zedekův centr si naskočil David Schneider a hlavou překonal brankáře hostů - 3:1. V 70. minutě mohli diváci vidět další branku, ale Šinko si poradil s Karafiátovou střelou. V 75. minutě si za obranu naběhl Mrkvička, ale Holého branku neohrozil. Domácí si zbytek zápasu už pohlídali a připisují si první vítězství v soutěži.

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): První poločas byl herně vyrovnaný, na šance také ale Dub dal dva góly. První Baky dobře naznačil střelu a prostrčil na kapitána. Druhý byl z brejku, Welser dobře našel Zedka před brankou. Rozdíl dělali jejich střední záložníci, ti byli výborní z mého pohledu. Druhou půli jsme chtěli využít Csaplárovy pasti a začali jsme dobře, snížili z přímáku kousek za vápnem na gólmanovu stranu, který si špatně postavil zeď, ale Dub si to poměrně hlídal a sám hrozil z brejků. Rozhodl třetí jejich gól. My jsme na sto procent přesvědčeni, že míč za čárou nebyl, domácí zase že ano - sranda. Pánem na hřišti je rozhodčí a proto gol platil. Pak jsme ještě nastřelili břevno, ale náš tlak spíš takový platonický. Dub si to hlídal a dokázal i poměrně dobře kombinovat, že to jen splašeně neodkopávali. Největší rozdíl jsem viděl v proměňování šancí a fyzičce. První půli jsme na domácí ještě stačili a bylo to poměrně vyrovnané.. Ve druhé už jsme tahali nohy a domácí po zásluze zvítězili. Příště musíme před našimi fanoušky bodovat již naplno.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - M. Švercl [-] , V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , M. Frdlík [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-]

FC Nové Hodějovice
J. Šinko [-] - M. Hrdlička [-] , H. Blažek [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-] , M. Rudolf [-] , R. Aibl [-] , J. Trachta [-] , J. Schaffelhofer [-]

ŽK: 69. F. Kapoun - 54. J. Trachta , 54. R. Aibl .
Hráči zápasu: D. Schneider , J. Zedek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - KRČMÁŘ Jiří (N), MORONG Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra domácích

Černý Dub u nás v prvním zápase předvedl velmi solidní výkon, mají kvalitu v ofenzivní činnosti a jsou důrazní v šestnáctce, vidím to na jasné vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích