Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Wegenkittla na tři body nestačil, Hodějovice a Lipí berou bod


9

K prvnímu soutěžnímu utkání nové sezóny vyrazili hostující hráči na půdu Nových Hodějovic, které postoupily z IV. třídy. Trenérovi Pavlu Kočerovi chybělo 5 hráčů, přesto se však Lipíčko díky novým posilám sešlo v hojném počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hned první minuta utkání nabídla první šanci. Domácí útočník však při pokusu přehodit Macháčka branku netrefil. Hodějovice byly aktivnější směrem do útoku. Ve 3. minutě ale přišel i velký závar ve vápně Hodějovic, domácí svým nedůrazem nebyli schopni odkopnout míč, který se dostal k Ondřeji Wegenkittlovi, ten zachoval chladnou hlavu a prostřelil míč přes kupu hráčů k pravé tyči domácí branky - 0:1. Útoky domácích končily především nepřesnou přihrávkou nebo dlouhým nákopem, který sebral Macháček. V 8. minutě bylo vyrovnáno. Domácí předvedli rychlý kontr, na který obrana Lipíčka nestihla zareagovat, po centru z pravé strany neměl nabíhající Michal Rudolf problém uklidit míč do odkryté brány - 1:1. O pár minut později si Lipí málem dalo vlastního góla. Dušek malou domu přehodil Macháčka, míč se naštěstí odrazil od břevna zpět do hry, odkud ho Macháček odkopl do zámezí. Utkání bylo vyrovnané, hra se přelévala z jedné strany na druhou se spoustou šancí pro oba týmy. Po čtvrthodině hry se Ondřej Wegenkittl trefil podruhé. Po pěkném centru z levé strany se dostal před bránícího hráče a hlavou nekompromisně zavěsil - 1:2. V dalších šancích jsme viděli Kruťka, v jednom případě mu nebyl uznán gól kvůli offsidu, v dalších nezakončil přesně. Střely Moravce a Vondrouška také gól nepřinesly. Hodějovice sázely na dlouhé míče za obranu. Ve 32. minutě nabíhající hráč domácích přehodil Macháčka a pro Jaroslava Mrkvičku již bylo snadnou prací doklepnout míč do prázdné brány - 2:2. Do poločasu již zůstaly šance obou mužstev nevyužity.

Zápas skončil divokou remízou 4:4

Do druhého poločasu vstoupilo aktivněji Lipí, byli to však domácí, kdo udeřil. Moravec ztratil na půli balón, středový hráč Hodějovic rychle prohodil míč naší obranou na nabíhajícího Tomáše Cardu a ten nedal Macháčkovi šanci - 3:2. Na odpověď se nemuselo čekat dlouho. Na pěkný roh Kastla si naskočil Lukáš Kruťko a tentokrát se hlavou už nemýlil - 3:3. Jeden dlouhý míč za obranu zužitkovalo i Lipíčko. Stoper domácích chtěl hrát hlavou malou domů, ale míč vůbec netrefil. Poslal tak do šance dotírajícího Ondřeje Wegenkittla a ten kličkou gólmanovi zkompletoval hattrick. V dalších minutách držel naději na tři body Macháček, když pochytal pár střel domácích. Na jednu byl však krátký. Útočník Tomáš Carda prošel z levé strany prostředkem hřiště až před Macháčka a zakončil přesně k tyči - 4:4. V dalších zakončeních Klečka ani Moravec netrefili domácí branku. V posledních minutách byla hra rozkouskovaná střídáními a spoustou faulů, vyložené šance jsme se už nedočkali a tak zápas skončil remízou.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Myslím si, že jsme utkání měli zvládnout za tři body. Měli jsme více jasných brankových příležitostí a góly jsme dostali po neodbráněných hlavičkových soubojích a našich chybách (například mě při gólu na 4:3). Pozitivní jsou dvě věci, že jsme utkání odmakali a také velmi dobrý výkon všech třech nováčků v hodějovickém dresu.

TJ Sokol Lipí
internetové stránky: V první kole jsme viděli gólové hody, ale i spoustu neproměněných šancí, kdy oba týmy mohly strhnout vítězství na svou stranu. V zápase se blýskl Ondřej Wegenkittl, který hned v prvním utkání za Lipíčko nastřílel hattrick. Černou kaňkou je zranění našeho gólmana Jiřího Macháčka, kterému přejeme brzký návrat na trávník.



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Šinko [-] - H. Blažek [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-] , M. Rudolf [-] , A. Lipták [-] , R. Aibl [-] , J. Trachta [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Dušek [-] , O. Kaše [-] , O. Wegenkittl [-] , D. Vondroušek [-] , Z. Kastl [-] , P. Moravec [-] , T. Jinek [-] , P. Boháč [-] , D. Skála [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 14. L. Pokorný - 26. J. Dušek , 55. O. Kaše , 67. P. Boháč .
Hráči zápasu: T. Carda , J. Schaffelhofer - O. Wegenkittl .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: STACH Josef - NĚMEČEK Lukáš (N), STRÁDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Kluci z Hodejovich pod vedením Hrubase (Peti Hrubyho) na Lipicko stačit nebudou Lipi mělo na konci dost zraněných a myslím, že se kluci dali dohromady a budou hrát opět na špici.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích