FOTO: Dívčice rozstřílely Včelnou


Branky


13. M. Ježek , 17. V. Valenta , 27. V. Strnad , 42. L. Tvrzický , 47. V. Valenta , 50. V. Valenta , 56. V. Valenta , 60. M. Ježek , 75. V. Strnad - 35. Š. Hájek (vl.)
10

Dubenec - Domácí TJ Mír Dívčice ve 2. kole III. třídy přejely hostující Včelnou vysoko 9:1. Už po poločase to bylo 4:1, ale domácí se nezastavili a přidali dalších pět tref. Čtyři branky zaznamenal záložník Vladimír Valenta, dvě branky vstřelila také nová posila Dívčic Michal Ježek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první půli vypracovali mnoho šancí, ale byly z toho "pouze" čtyři branky

Hosté z Včelné přijeli pouze s desíti hráči, takže bylo celkem jasné, jak bude utkání vypadat. Domácí se prosadili už ve 13. minutě, kdy po krásném centru Strnada skóroval hlavičkou Michal Ježek, který přišel v letní pauze z Dubného. O čtyři minuty později to bylo už o dvě branky. Luboš Tvrzický poslal nádhernou přihrávku mezi obránce, kam si naběhl Vladimír Valenta, obešel hostujícího gólmana Dolejšího a zakončil do prázdné branky. Pak přišlo několik zahozených tutovek, které postupně spálil V. Valenta, Ježek nebo Strnad. Poslední jmenovaný Václav Strnad si ve 27. minutě spravil chuť, když utekl všem obráncům a prostřelil gólmana Včelné potřetí. Ve 35. minutě hosté snížili, po přímém kopu a následné skrumáži se odrazil míč od paty domácího hráče - 3:1. Skóre se v první půli měnilo naposledy těsně před koncem. Hezoučký nahrál do vápna na kapitána Luboše Tvrzického a ten se trefil přesně k tyči. Poločas skončil jasným rozdílem, který mohl být ale mnohem vyšší.

I ve druhé půli padalo hodně branek

Dívčičtí se nezastavili a pálili ostrými i po přestávce. Ve 47. minutě šel Vladimír Valenta po levé straně a uklidil míč k tyči - 5:1. O tři minuty později zkompletoval hattrick Vladimír Valenta po nahrávce Semráda. V 56. minutě toho neměl Vladimír Valenta dost a svým čtvrtým zásahem dal Dívčicím potřebný klid. Nahrávku Hezoučkého využil dokonale. V 60. minutě přidal druhou branku Michal Ježek, po ideální nahrávce Valenty neměl problém dopravit míč do sítě. Poslední branku zápasu vstřelil Václav Strnad, kdy propálil vše co mu stálo v cestě. Další šance přicházely, ale desátá branka už nepadla. Skóre mohlo být klidně i dvojciferné, ale to už by bylo pro hosty hodně kruté. Včelná si každopádně zaslouží uznání, že utkání odmakala i přes absence několika hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): V zápase jsme dominovali a zaslouženě jsme ho vyhráli. Hlavně ve druhém poločase jsme hráli velice dobře, čtyřikrát jsme skórovali v první půli. Po pauze se nám dařilo ještě víc a přidali dalších pět branek, hostům zřejmě už docházely síly. Lepší vstup do sezony jsme si nemohli přát.




Počet diváků: 35. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 8. 2019 17:30
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Doma se nám minulou sezónu moc nedařilo, ale náš tym letos posílíl a verim že 3 body zůstanou u nás doma.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích