1:3
(1:1)
16. M. Tressl
46. M. Tressl
78. D. Szep (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín získal na hřišti Rudolfova všechny body


Branky


43. M. Sládek - 16. M. Tressl , 46. M. Tressl , 78. D. Szep (p.)
13

V sobotu se na hřiště do Rudolfova přijel představit soupeř z Olešníku, který si jako favorit utkání nakonec také odvezl všechny body po jednoznačné výhře. V neděli se souboj těchto mužstev zopakoval v podobě rezervních celků, kde se tentokrát dle podzimních výsledků hledal favorit těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Na domácím hřišti Rudolfova se dal očekávat zajímavý zápas mezi domácími a Olešníkem "B"/Temelínem. Oba týmy chtěly po minulém kole, kdy nezískaly body, získat nějaký ten bod v tomto utkání a od první minuty to bylo znát. Nejprve v 10. minutě zahrozili domácí, kdy z pozice vápna zakončoval domácí J. Justin nad bránu. Hosté se zkušenými hráči v sestavě dobře drželi míč a v 16. minutě po dlouhém třicetimetrovém pasu za stopery domácích, gólman D. Keřka vyběhl, ale útočník hostů Miroslav Tressl byl u míče dříve, brankáře si obhodil a dal vedoucí gól do prázdné brány - 0:1. Poté se hrálo spíše ve středu hřiště, než se ve 27. minutě pěkně uvolnil hostující D. Szep, potáhl míč a z dobrých 25 metrů zakončoval těsně nad domácí branku. Běžela 30. minuta, domácí protočili sestavu a začali trochu přidávat na tempu. Ve 34. minutě M. Sládek obešel dva protihráče a vyslal do brejku P. Bláhu, který se sám řitil na hostujícího brankáře O. Cihlu, jenž ho bravurně vychytal. Posledních patnáct minut v prvním poločase udávalo tempo hry domácí mužstvo a odměnou jim bylo vyrovnání ve 43. minutě. Do vápna hostů létal jeden centr za druhým, hosté je dokázali dostat jen zpět k domácím kopačkám a nakonec po krásném centru z levé strany od J. Kovaříka na zadní tyč dal gól hlavou osamocený Marek Sládek - 1:1.

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhý poločas začali domácí rozehrávkou a neuběhlo ani 30 sekund, když se pět metrů za vápnem dostal po přihrávce od J. Peška k míči hostující Miroslav Tressl a pěknou střelou k pravé tyči poslal hosty opět do vedení - 1:2. Po brzkém gólu hostů chtěli domácí zase rychle navázat a v 55. minutě zatáhl míč po lajně zkušený M. Zach, pěkným centrem do vápna hledal někoho ze spoluhráčů, ale ve prospěch hostů se nikdo do zakončení nedostal. Do 78. minuty se hrálo od vápna k vápnu, než hostující J. Fořter zatáhl balón po levé straně, místo centru vlétl do vápna a tam mu nechal jeden z obránců nohu. Nařízenou penaltu pak bezpečně proměnil David Szep doleva k tyči, a přestože gólman D. Keřka správně tipl stranu, na míč nedosáhl - 1:3. Domácí chtěli s výsledkem ještě něco udělat a vrhli zbytek sil do útoku. V 83. minutě domácí J. Kovářík zatáhl míč po lajně a pěkným centrem našel J. Justina, který hlavičkoval jen do hostujícího brankáře. Od té doby si hosté zkušeně hlídali výsledek a drželi míč na svých kopačkách, čímž dotáhli zápas do vítězného konce a z Perštátu odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Soupeři gratuluji k vítězství a k nám řeknu jen to, že bez tréninku se to hrát nedá, což se nám už delší dobu ukazuje a doufám, že si každý sáhne do svědomí a zapracuje na tom... Partu máme parádní, tak doufám, že přes zimu zamakáme.. Na závěr bych chtěl poděkovat Martinovi Zachů, že nám přišel zase pomoct.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): V sobotu zde hrála naše áčka a tak jsme stejně jako hlavní tým chtěli přivést všechny body. Hlavně také po tom, co jsme prohráli doma. To se nám povedlo a řekl bych, že to z naší strany byl jeden z nejlepších výkonů v sezóně. Opravdu jsme hráli fotbal a soupeř také, ale ten měl více smůlu ve finální fázi.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Wolf [-] , M. Kešner [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , P. Irmiš [-] , M. Sládek [-] , J. Kovařík [-] , J. Tušl [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - J. Pešek [-] , M. Tressl [-] , M. Šálený [-] , J. Fořter [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , R. Chlumecký [-] , M. Jirkal [-] , P. Mach [-] , D. Heller [-]

ŽK: 33. J. Justin , 66. J. Tušl .
Hráči zápasu: O. Cihla , D. Heller , M. Tressl .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:35

Tip experta: remíza

U béček se těžko odhadují sestavy a tudíž i výsledky. Tak zkusím remízu.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:08

Tip: výhra domácích