4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozdílem třídy si poradil Olešník "B"/Temelín s mužstvem Borku


Branky


16. M. Šíma , 59. P. Vornay , 66. J. Pešek , 80. P. Vornay
17

Rezerva Olešníku/Temelínu měla co napravovat a Borek chtěl potvrdit vynikající formu. Karty byly rozdány. Počasí ukázalo svou přívětivou tvář a hřiště, které směle konkuruje divizním poměrům, bylo dokonale připravené. Obě mužstva, která se pohybují v horní části tabulky, preferují technický fotbal, a tak se měli diváci na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné ale zasloužené vedení pro domácí hráče

Od první minuty Olešník "B" převzal taktovku a určoval styl hry. Soupeři balón moc nepůjčoval a hlavně záložní řada domácích přehrávala záložní řadu Borku. Ukázka rychlé kombinace, která byla zakončená pohotovou střelou, znamenala v 16. minutě vedení 1:0 pro domácí. To se individuálně prosadil Martin Šíma. Olešník i nadále kontroloval hru, měl více šancí a hosty vůbec do ničeho nepustil. Domácí měli do poločasu ještě jednu či dvě nadějné příležitosti, ale skóre se už neměnilo.

I druhý poločas patřil domácím hráčům

První deset minut druhého poločasu to vypadalo, že se hráči Borku o přestávce trochu probrali, ale v 59. minutě se vydal stoper domácích D. Nygmet do útoku, utekl dvěma hráčům hostí, poslal střílený centr před branku a probuzený střelec Petr Vornay skóroval v pádu - 2:0. To už bylo trochu moc i na takové mužstvo jako je Borek. Bylo vidět, že jsou frustrovaní, neboť se nedokázali prosadit přes domácí obranu. V podstatě identické góly v 66. minutě, kdy se prosadil Jaroslav Pešek - 3:0 a v 80. minutě druhá trefa v zápase Petra Vornaye - 4:0, rozhodly o osudu utkání. Fotbalisté rezervy Olešníku si poté už úplně v klidu výsledek 4:0 pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Borek je velice milé překvapení v dosavadním průběhu soutěže. Nicméně, když se podíváme, jak mají poskládaný tým, tak je jasně vidět, kam mají namířeno. Trochu je mi jich líto, že narazili na to nejsilnější, co může Olešník nyní nabídnout. Kromě jednoho stopera a jednoho středního záložníka, bylo naše mužstvo v plné síle. Navíc kluci z "A", kteří byli určeni na výpomoc, jsou určitě technicky i rychlostně někde jinde. A to muselo být znát. Borek jsme do ničeho nepustili. A mohlo být pro soupeře ještě hůře, kdyby opět neexceloval rozhodčí, který dokázal z poloviny hřiště rozhodovat o ofsajdech či faulech v pokutovém území. Pro diváky zajímavý zápas s příjemným výsledkem pro nás.

FK Borek
Radek Horejš ( hráč ): Na nádherném hřišti v Temelíně nás čekal velmi silný soupeř. První gól jsme obdrželi po individuální akci, kdy z vápna střílel M. Šíma a i nadále byli domácí velice aktivní a dobře kombinovali. My jsme své šance v první půli nedokázali dotáhnout do konce. Ve druhém poločase jsme hned na úvod měli několik šancí na vyrovnání, ale buď nás vychytal domácí gólman nebo bylo naše zakončení nepřesné. V průběhu zápasu jsme postupně přišli o tři zraněné hráče a soupeř dokázal trestat naše chyby až na konečných 4:0. Výsledek je pro nás možná až příliš krutý, přesto domácí vyhráli zcela zaslouženě. Gratulujeme.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , M. Šálený [-] , J. Fořter [-] , M. Šíma [-] , M. Jaroš [-] , R. Chlumecký [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , D. Nygmet [-] , P. Mach [-]

FK Borek
V. Sýkora [-] - J. Endlicher [-] , M. Votruba [-] , M. Leština [-] , O. Vaník [-] - D. Eliáš [-] , O. Hanžl [-] , T. Tasy [-] - V. Baščevan [-] , R. Diviš [-] , R. Horejš [-]

ŽK: 60. C. Introcaso , 68. P. Vajgel , 74. T. Tasy .
Hráči zápasu: D. Nygmet , M. Šíma , P. Vornay .
Místo: Temelín. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - SLEPIČKA Jan (N), KOLOUCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:52
Petr Kubát

Expert: Miroslav TUŠL
Tip experta: remíza

Pro diváky asi nejzajímavější utkání. Zkusím tipnout plichtu, ale Temelínští se na bod nadřou.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:16

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích