Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o první místo zdolala Zliv soupeře z Dobré Vody


Branky


20

V duelu kola se střetla mužstva domácí Zlivi a hostujících hráčů z Dobré Vody, kde si zahráli o průběžné 1. místo v tabulce. Zliv v minulém kole poprvé okusila v letošní sezóně chuť porážky, když odjela s prázdnou ze hřiště v Temelíně. Toho využila Dobrá Voda, jenž v minulém kole zvítězila nad soupeřem ze Žabovřesk a bodově se dotáhla na tým Zlivi.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita domácích v prvním poločase potopila další naděje hostů

Od úvodních minut se domácí hráči do svého soupeře zakousli a netrvalo dlouho, dočkali se brzy i vedoucí branky utkání. V 6. minutě si zpracoval centrovaný míč ve vápně Karel Jindrle ml., obtočil se kolem svého obránce a na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. V 15. minutě dezorientovaná obrana hostů z Dobré Vody vyslala do samostatného úniku opět Karla Jindrleho ml., který proměnil kolem brankáře samostatný únik na 2:0. Domácí své protihráče nadále napadali a těžili z vysunutého pressingu, což jim přineslo i třetí branku. Jeden z hostujících obránců ve 29. minutě přišel o míč, který mu sebral K. Jindrle, čímž se domácí dostali do útoku dva na jednoho. Domácí záložník ještě předložil míč na vápno pro Michala Píchu a ten se zakončením neměl problém - 3:0. Domácí pokračovali ve svém tlaku a v 35. minutě zahrál přesně rohový kop M. Fürst na první tyč, kam si naběhl Robert Hanzal a hlavou se k přední tyči nemýlil - 4:0. Ještě k jedné šanci se dostali domácí fotbalisté, když po pravé straně utekl J. Slavík, předložil na penaltu balon J. Vlčkovi a ten přestřelil prázdnou bránu.

Z několika šancí padlo po jedné brance na každé straně

I ve druhém poločase se domácí hráči snažili pokračovat v nátlakové hře jako v úvodní části zápasu, ale možná i pod vědomím vysokého vedení už to zápasové nasazení hráčů nebylo takové. Přispěli k tomu i hráči Dobré Vody, kteří už neměli co ztratit, začali hrát více aktivněji a ve druhé polovině zápasu si také vytvořili několik nebezpečných šancí. V 69. minutě si ve vápně s míčem u nohy poradil domácí Michal Pícha s několika obránci a dostal se i k zakončení, které znamenalo navýšení skóre už na - 5:0. Nakonec i hosté se dočkali brankové radosti, když v 73. minutě dostal přihrávku mezi obránce Daniel Hostek, jehož první střelu brankář J. Remta vyrazil, ale pouze zpět k nohám hostujícího útočníka, který už z dorážky mířil přesně do černého - 5:1



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Věděli jsme, že nás čeká zápas s těžkým soupeřem. I když jsme nastoupili bez některých hráčů, tak kupříkladu nejlepšího střelce soutěže Tomáše Kučeru nahradil výborně Michal Pícha, který vstřelil dvě branky a potvrdil, že máme opravdu kam sáhnout, když někdo z nějakého důvodu ze sestavy dočasně vypadne. Myslím si, že v první půli jsme hosty k ničemu nepustili a myslím si, že výborně zahrál Kuba Slavík, který se tentokrát sice do gólového zakončení nedostal, ale jeho rychlost dělala hostům velké problémy a zleva i zprava připravoval klukům jednu šanci za druhou. Za druhý poločas si hosté gól zasloužili, ale jinak si troufnu říct, že my jsme byli od první minuty lepším týmem.

SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( předseda a hráč ): Do Zlivi jsme přijeli bez pěti hráčů základní sestavy s cílem, pokusit se uhrát slušný výsledek. Bohužel jsme soupeři na první tři branky nahráli sami a po půlhodině hry bylo po zápase. Ve druhém poločase domácí polevili, hra se vyrovnala. Domácí ještě zvýšili na 5:0, za hosty korigoval Hostek na 1:5. Snad se nám hráči brzy uzdraví, protože to horko těžko dáváme dohromady.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Vlček [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , M. Pícha [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-] , M. Viktora [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - M. Bachratý [-] , P. Hoffmann [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , F. Tůma [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , Z. Frolík [-]

ŽK: 87. P. Červený .
Hráči zápasu: M. Pícha , J. Slavík , K. Jindrle ml. .
Místo: Zliv. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zde bych určitě doporučil, jít se podívat. Jasný šlágr kola, oba týmy hrají pěkný fotbal a o šance, myslím si, že i o góly nebude nouze, takže zápas skončí remízou 2:2.