Lokomotiva ČB "B" otočila duel na hřišti v Úsilném a zvítězila


Branky


21

Zápas, který nabídl měření sil mezi doposud nejhoršími týmy OP. Fotbalisté Úsilného se stále trápí a již 7 zápasů v řadě nezvítězili a co hůř, získali pouze jediný bod v úvodním zápase sezóny proti Novým Hradům. Rezervní tým Lokomotivy ČB na tom není o mnoho lépe a v tabulce je na předposledním místě se 3 body za jediné vítězství na hřišti Nových Hradů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se vydali na cestu za první výhrou v soutěži

Hráči Úsilného vstoupili do zápasu mnohem lépe a zaskočené fotbalisty z Lokomotivy ČB, kteří přijeli pouze s jedním hráčem na střídání, brzy vytrestali i vedoucí brankou. Už po čtvrt hodině hry se v 17. minutě propracoval k úvodnímu gólu domácí Mirnes Salibašić - 1:0. Netrvalo dlouho a v 21. minutě se z další branky radoval opět Mirnes Salibašić, čímž velice brzy navýšil rozdíl ve skóre - 2:0. Hosté se ale nevzdali a ve 32. minutě se podařilo vsítit kontaktní branku Štěpánu Sahanovi - 2:1. Zápas se hrál otevřený se šancemi na obou stranách, z čehož ale do poločasu vytěžili ještě jednu branku domácí fotbalisté a to jmenovitě ve 44. minutě tzv. šatňákem Petr Vazač uklidnil své spoluhráče - 3:1.

Kolaps domácího týmu a velký zvrat ze strany hostujících hráčů

Pro domácí hráče se druhý poločas vyvinul vysloveně hororově a těžko se jim bude asi nějaký čas zapomínat. I přes výborně rozehraný zápas z úvodní půle během 45 minut půle druhé celé utkání ztratili. Již ve 49. minutě se podařilo hostům díky přesnému zakončení střelce Roberta Fošuma snížit na rozdíl jediné branky - 3:2. Vyrovnání přišlo o 10 minut později, když se trefil hostující hráč Jan Petrou v 59. minutě - 3:3. O definitivní zvrat ve vývoji utkání se postaral Josef Janů, kterému se podařilo skórovat nejdříve v 77. minutě a brzy na to ještě v 82. minutě, čímž hosty poslal do dvoubrankového vedení před koncem zápasu - 3:4 a 3:5. Tečku za utkáním a poslední branku zápasu si v hostujícím dresu připsal ještě v 88. minutě hostující sniper Jakub Růžička, jenž se v loňské sezóně stal hned dvakrát Hráčem kola - 3:6.



Sestavy



TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - J. Wenzl [-] , J. Janů [-] , P. Kamiš [-] , J. Weinreb [-] , J. Petrou [-] , R. Fošum [-] , Š. Sahan [-] , P. Kříž [-] , P. Kadlec [-] , M. Kadlec [-]

ŽK: 55. Z. Německý , 79. P. Vazač - 71. P. Kříž , 78. J. Weinreb , 80. J. Růžička , 89. J. Janů .
Hráči zápasu: M. Salibašić - R. Fošum , J. Janů .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Josef - KAPINUS Milan (N), KOLLER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2019 21:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tak zde to bude těžký boj na malém hřišti domácích. Bude to boj o každý metr hřiště a myslím si, že to bude 0:0.