2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov opět vybojoval bod, tentokrát proti Srubci, až ve druhé půli


Branky


20

Prozatimním letošním králem remízových zápasů je domácí tým z Římova, kterému se podařilo dělit body již ve třech utkáních, jako tomu bylo v posledních dvou zápasech proti Borovanům a Dobré Vodě. Hostující hráči ze Srubce za sebou mají špatnou sérii čtyř zápasů, ve kterých si vykopali pouhé 3 body za výhru v domácím prostředí nad Hlubokou "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté získali první poločas ve svůj prospěch

Nástup do zápasu zvládli mnohem lépe hosté ze Srubce a již ve 3. minutě se dostali do vedení, když se ve vápně uvolnil hostující kapitán J. Hekrdla a nahrál neobsazenému Jiřímu Hanouskovi, který lobem nedal J. Kothánkovi v brance Římova šanci - 0:1. O dvě minuty později mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, ale tentokrát J. Kothánek vyrazil hlavičku J. Hekrdly na tyč. Hra se prvních dvaceti minutách nesla zcela v režii hostů a až poté se domácí hráči také dostali do hry, ale vyloženou šanci si za celý první poločas nevytvořili. A tak když ve 38. minutě Jan Hekrdla z přímého kopu z hranice vápna poslal míč do sítě, bylo po prvním poločase na ukazateli skóre zasloužené vedení hostů 0:2.

Během jedné minuty byl stav zápasu opět srovnaný

Po prvních deseti minutách druhého poločasu se do první velké příležitosti dostali domácí a bylo sníženo. V 57. minutě po centru F. Kukačky se hlavou prosadil domácí útočník Martin Michal - 1:2 a vzápětí se radovali domácí z vyrovnávací branky, to v 58. minutě tentokrát M. Michal uvolnil ve vápně zcela osamoceného kapitána Jiřího Martiše a ten nezaváhal - 2:2. Poté se hra vrátila do zaběhlých kolejí, hosté měli několik šancí a nepouštěli domácí z defenzívy, ale branku se jim vstřelit až do konce zápasu už nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Srubec byl většinu zápasu lepší, ale bojovali jsme a přineslo to bod.

TJ Slavoj Srubec
Josef Vacek ( trenér ): Proti minulému zápasu dnes bylo nasazení mužstva a přístup hráčů diametrálně odlišné, což se mi líbilo a jsem s tím rozhodně spokojený. Bohužel jsme ale z velkého množství vypracovaných šancí proměnili pouze dvě, a protože domácí Římov byl v zápase velice produktivní a ze dvou šancí vstřelil dvě branky, tak jsme nakonec ztratili dva body.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - J. Martiš [-] , T. Kohout [-] , F. Šmíd [-] , P. Havlíček [-] , R. Jánský [-] , P. Crkva [-] , M. Michal [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Candra [-] , P. Kalina [-] , J. Hanousek [-] , P. Smejkal [-] , F. Šálek [-] , J. Mužík [-] , J. Hekrdla [-] , K. Kubíček [-] , M. Hurný [-] , J. Jindra [-]

Hráči zápasu: J. Kothánek , J. Martiš - J. Hekrdla , J. Hanousek .
Místo: Římov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Zevl Karel - KORCH Jiří (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Římov je těžký soupeř, obzvlášť když hraje doma. Vidím to na remízu.